Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
10p, bár rövid lett és talán még a homoerotika is bele jöhetett volna, hiszen részben félig volt "homoerotika" csajok részéről, de azt nagyon sajnálom, hogy apa fia részről nem volt...de attól jó volt és remélem lesz folytatás!!
nagyon jó az ilyen családot szretem, bár az zavart, hogy leszbi volt benne, de homo rész nem, z így nem fair a homoszexualitással, én az olyan családot szeretem, ahol mindenki mindenkivel szexel, mert szerintem ez a természetes...
1
B
Bikmakkocska
2013. május 8. 16:03
Na, ez aztán fene változatos.
1
g
gaborthefirst
2013. április 7. 08:04
Ennek mi értelme volt? Rengeteg befektetett munka, eredmény semmi! El lett ökörködve :-[ Ez így nulla! :-s
1
Goffena
2010. március 16. 14:01
Sajnos a történet csak pár képkockára korlátozódik, de persze ez nem a fordító hibája. :)
1
EGOn
2010. március 16. 11:35
Na igen, ez így van. Ha már a rajzok megfelelőek, akkor jó lenne a történeten is finomítani kicsit.
1
LeviT
2010. március 16. 08:47
A képek még csak-csak, de a történet igen gyenge.:(