Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
És ha ez az arány, akkor szted mennyi idő latt gyűlik össze 7-8 rendes képregény?... Sztem fogadd meg a saját tanácsod egész nyugottan...
1
Naja
2009. augusztus 7. 13:53
ennyire elégedetlen vagy akkor gondolkodj te szerencsétlen ..várd meg még lesz legalább 7-8 vagy bánomisén mennyi képregény és akkor fizess ....."És akkor talán nem lesz eleged".....
1
InSide
2009. augusztus 7. 01:42
Egyre betegebb képregények kerülnek fel az oldalra.Lehet hogy velem van a baj de nekem ez nemjön be.Viszont gratulálok a fordítonak
1
zsolt
2009. augusztus 6. 21:16
Lehet engem utálni, de én fizetek ezért az oldalért, és kezd elegem lenni belőle, h a fullperverz anyakomplexusos állatok kedvére vannak válogatva a képregények... Lasan az csoda, ha valamelyik képregényben nem állnak elsőfokú rokoni kapcsolatban a szereplők vagy nincs farka a nőnek is... Ja bocs, a fenntiek között van egy olyan is, ahol a tinilány minden este szétkuratja magát vmi varázsbogyó miatt... tényleg jobb...
ui.: Na mibe, h ez ki lesz moderálva?...
1
zsolt
2009. augusztus 6. 13:35
Mért romlik ennyire a színvonal??
1
subgirl
2009. augusztus 6. 00:41
Tiszta sor, az anyját megbaszták 12 évesen, mire mebszületett a másik ribi. MOst meg basznak, gusztustalan.
Ja bocs, a fenntiek között van egy olyan is, ahol a tinilány minden este szétkuratja magát vmi varázsbogyó miatt... tényleg jobb...
ui.: Na mibe, h ez ki lesz moderálva?...