Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nekem is (egyik) gyengém az incest. Hát annyira nem jött be, talán nagyi nélkül jobb lett volna a történet szerintem, csak anya-fia, de sokkal részletesebben 😀
1
t
ticsu21
2013. február 8. 08:55
Kegyetlen jó volt...Mondjuk mindig is a családi volt a gyengém. :P
1
B
Bikmakkocska
2013. január 8. 22:14
Vajh miért nem különbözik korban a mama és a nagymama? És a mama miért egyidős a fiával?
ez a történet 4 részes jelenleg és nem ez a címe ha nem ez Beach Adventure és ez a történet ép a 2 rész.
1
Ákos
2010. január 23. 11:24
Nagyon jól van rajzolva, a téma ötletes és humoros, remek! A fitymálóknak: Ez fantázia!!!! Nem valóság, tehát értékeljék így.....
1
gekkog
2010. január 11. 18:18
ez naon király jöhet a kövik
1
Riko
2009. július 11. 21:57
fuu nekem az anyám meg a nagyanyám pont ien ugy megbasznám öketb eccer 14 vok am de anyámnak má megmutatam a képregényt azóta már meztelenül jön be hozzám ieneket nézni lehetn h lesz vmi:D
Mert megszereztem.Csak kéne valaki aki jól megtudja csinálni a fordítást.