Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Mandarb ez szépen kivan munkálva csak így tovább több része nincs
1
mimóza
2009. június 30. 12:55
Nekem nagyon tetszett. Mandarb! Tudnék neked küldeni igényes képregényeket ha vállalkoznál a fordításukra, Vagy másnak is akit érdekel. Mégegyszer köszi!
1
zsolt
2009. június 27. 19:45
Minek vélemény topic, ha csak áradozni lehet róla.
Az nem tűnt fel, h mások szólták le a mangát, és mások ezt?
És ez akkor is....
1
cinca73
2009. június 27. 14:54
Nekem tetszik ,csak nincs vége,de nem baj ..Jobban bejönnek mint a manga alapuak.
Ja, és nem kellene fikázni más munkáját nem tetszik nem kell megnézni.
1
Nyebozsu
2009. június 26. 10:18
Az régebbi európai sztorik nekem jobban bejöttek. Olyanok már nincsenek?! Egyébként köszönet a fordítóknak!
1
függő
2009. június 25. 16:29
Azért vicces, hogy leszólni mindenki le tud mindent, de így név alapján azért keveseteek ismerem fel, mint fordító. ;)
Tegnap az volt a baj, hogy keleti/manga, ma a történet, de fordítani nem hajlandóak.
Nekem jobb tetszik ez, mint a hétfői, de én nem vagyok mangás. De az is tethetett valakinek. :)
Mindenesetre ÉN köszönöm a fordítóknak, mindnek elismerés jár, már csak a rászánt idejük miatt is. :)
Mandarb! Tudnék neked küldeni igényes képregényeket ha vállalkoznál a fordításukra, Vagy másnak is akit érdekel.
Mégegyszer köszi!
Az nem tűnt fel, h mások szólták le a mangát, és mások ezt?
És ez akkor is....
Ja, és nem kellene fikázni más munkáját nem tetszik nem kell megnézni.
Tegnap az volt a baj, hogy keleti/manga, ma a történet, de fordítani nem hajlandóak.
Nekem jobb tetszik ez, mint a hétfői, de én nem vagyok mangás. De az is tethetett valakinek. :)
Mindenesetre ÉN köszönöm a fordítóknak, mindnek elismerés jár, már csak a rászánt idejük miatt is. :)