Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Lehet, hogy tudnám folytatni, sőt biztos vagyok benne, de azt nem tehetem, hogy valakinek a megírt és felrakott írását a tudta és beleegyezése nélkül folytassam, ugyanazon szereplőkkel. Nem lenne tisztességes az eredeti szerzővel szemben, és én szeretek tiszta lappal játszani.
Érezhető volt, hogy csak egy további rész lesz, a másik 3 produkció, és vége a hétvégének. Persze én is örülnék a folytatásnak, különösen, ha ugyanilyen jó színvonalú. Kedves Éva! Nem érzel magadban elég késztetést arra, hogy folytasd ennek a társaságnak a történetét, ha már az eredeti szerző nem írta meg? Eddigi írásaid alapján úgy érzem, megvan benned az ehhez szükséges fantázia és tehetség. És talán a szereplők is örülnének, ha folytatódnának a kalandjaik. 🙂
Utána fogok keresni, mi a helyzet az eredeti folytatásával, mert a szerző ezzel zárta a sztorit: To be continued... Azaz folytatást ígért. Az olvasói elismeréssel fogadták, a literoticán is soknak számító 77 hozzászólást kapott. Többen kérdezték a folytatásról, de a megjelenés óta eltelt másfél év alatt semmilyen újabb történetet vagy hozzászólást nem írt. Az adatlapja sajnos nem tartalmaz semmi más elérhetőség web oldalt, blogot.
Tetszett. Ez Éva új oldala, amit megismerhettünk. Azért volt jó, mert egy percig sem éreztem, hogy ez fordítás, nagyon szép, gördülékeny szöveget kaptunk. Gratulálok.
Kedves Éva! Nem érzel magadban elég késztetést arra, hogy folytasd ennek a társaságnak a történetét, ha már az eredeti szerző nem írta meg? Eddigi írásaid alapján úgy érzem, megvan benned az ehhez szükséges fantázia és tehetség. És talán a szereplők is örülnének, ha folytatódnának a kalandjaik. 🙂