Hétvége Charlotte-nál 2. rész

A témához tartozó történet:
Éva596
44 933 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Éva596
tegnap 21:51
Lehet, hogy tudnám folytatni, sőt biztos vagyok benne, de azt nem tehetem, hogy valakinek a megírt és felrakott írását a tudta és beleegyezése nélkül folytassam, ugyanazon szereplőkkel. Nem lenne tisztességes az eredeti szerzővel szemben, és én szeretek tiszta lappal játszani.
1
Ez egy válasz kivancsigi tegnap 21:29-kor írt üzenetére.
kivancsigi
tegnap 21:29
Érezhető volt, hogy csak egy további rész lesz, a másik 3 produkció, és vége  a hétvégének. Persze én is örülnék a folytatásnak, különösen, ha ugyanilyen jó színvonalú.
Kedves Éva! Nem érzel magadban elég késztetést arra, hogy folytasd ennek a társaságnak a történetét, ha már az eredeti szerző nem írta meg? Eddigi írásaid alapján úgy érzem, megvan benned az ehhez szükséges fantázia és tehetség. És talán a szereplők is örülnének, ha folytatódnának a kalandjaik. 🙂
1
Ez egy válasz Éva596 tegnap 17:14-kor írt üzenetére.
Ulysses
tegnap 19:09
Utána fogok keresni, mi a helyzet az eredeti folytatásával, mert a szerző ezzel zárta a sztorit: To be continued... Azaz folytatást ígért. Az olvasói elismeréssel fogadták, a literoticán is soknak számító 77 hozzászólást kapott. Többen kérdezték a folytatásról, de a megjelenés óta eltelt másfél év alatt semmilyen újabb történetet vagy hozzászólást nem írt. Az adatlapja sajnos nem tartalmaz semmi más elérhetőség web oldalt, blogot.
1
Ez egy válasz Éva596 tegnap 17:14-kor írt üzenetére.
Éva596
tegnap 17:13
Köszönöm a kedves szavakat!  Jólesett, igazság szerint sokat dolgoztam rajta, mire ilyen lett.
1
Ez egy válasz Lolamacko tegnap 15:11-kor írt üzenetére.
Lolamacko
tegnap 15:11
Tetszett. Ez Éva új oldala, amit megismerhettünk. Azért volt jó, mert egy percig sem éreztem, hogy ez fordítás, nagyon szép, gördülékeny szöveget kaptunk. Gratulálok.
1
T
Törté-Net
tegnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1