Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Dehogy egyhangú! Mindig sikerül valami újat felfedezni az írásaidban. Vagy valami új karakter, új foglalkozás. Nekem nagyon bejött a talán Szakmai ártalom címmel megjelent sztorid, abban egy ügyésznő került szorult helyzetben. Az utóbbi időben olvasottak közül pedig a politikusnőről szóló volt kedvencem. A visszaköszönő motívumot arra értettem, hogy elég gyakori nálad az a szituáció, amiben a férfi főhős partnernői egymásba gabalyodna, akár ismeretlenül vagy a pasi háta mögött. De eszedbe ne jusson kihagyni azokat a többes akciókat, mert azok elég látványos epizódok.
Szia Ulysses! Köszönöm a véleményed! Egyszer egy Petur nevű, segítőkész ember a "Véletlenek pedig vannak" írásom megjelenése után azt mondta, hogy előbb-utóbb az ember kifogy a lehetőségekből, és ismétli önmagát. Próbálom ezt kerülni, mindig más témába kapaszkodni, hogy ne legyek egysíkú. Bár a stílus talán hasonló, azért remélem, a tartalom nem annyira egyhangú! 🙂
Ugye, hogy az alapmű? A Véletlenek pedig vannak. Bár számos motívum felbukkan naiv1966 más írásaiban, de ott az újdonság erejével hatott, és kerek egésszé szerkesztette. Sebaj, ez is tetszetős írás, a tőle megszokott stílusban.
A visszaköszönő motívumot arra értettem, hogy elég gyakori nálad az a szituáció, amiben a férfi főhős partnernői egymásba gabalyodna, akár ismeretlenül vagy a pasi háta mögött. De eszedbe ne jusson kihagyni azokat a többes akciókat, mert azok elég látványos epizódok.
Köszönöm a véleményed! Egyszer egy Petur nevű, segítőkész ember a "Véletlenek pedig vannak" írásom megjelenése után azt mondta, hogy előbb-utóbb az ember kifogy a lehetőségekből, és ismétli önmagát. Próbálom ezt kerülni, mindig más témába kapaszkodni, hogy ne legyek egysíkú. Bár a stílus talán hasonló, azért remélem, a tartalom nem annyira egyhangú! 🙂
Vissza kell már olvasnom, oly régen írtam az első sztorit... 🙂
Sebaj, ez is tetszetős írás, a tőle megszokott stílusban.