Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Szerintem nagyon jó és izgató. Lehet hogy a valóságban is van ijen eset, sőt biztos is.Sokan tartják betegesnek a témát pedig nem az. Egy anya is lehet kivánatos egy fiú számára mégha az anyja akkor is.Élvezetet adnak egymásnak és kész.
1
Anonymus
2009. május 9. 03:39
Ez qva jó! Ha nekem jó anyám lett volna fiatal koromban,és nem lettem volna akkora barom,h nyitott ajtónál hokizzak,akkor akár velem is megtörténhetett volna! ez valami isteni!
1
imilee
2009. április 24. 23:39
Hát ha nekem ilyen anyukám lett volna!
1
karesz
2009. április 22. 13:11
azért valljuk be ezek a képregények ezen fajtái kicsit betegek!!!
1
Goffena
2009. április 22. 11:30
Na igen, az ay Papi mese, és nem történik az életben. Az igazság az, hogy reméltem, ilyen sem történik a való életben, mint ami ebben a képregényben van. De mint azt írtad, előfordul. Mostantól egy kicsit más szemmel fogom nézni ezeket a történeteket. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem.
1
gyuri0926
2009. április 22. 11:06
Kedves Goffena ez egy hihető történés fiú és anyja között , engem negyon fel izgat (10 évig átéltem anyámmal ,tudom míről írok) Nagyon igényes kidolgozás és izgalmas is néha az "ay Papi" sorozat csak éppen mese , ilyen az életben nem történik. Így értettem a fantasztikusan jót
1
Goffena
2009. április 22. 09:56
Nem is tudom. Szerintem ez azért távol van a fantasztikustól, de ennek a megítélése szubjektív, szerencsére nem vagyunk egyformák. Oké, a történetben még lenne valami, szokásos, de nem rossz, viszont a kivitelezés nagyon gyenge. A szövegek nincsenek túl igényesen lefordítva, csúnya. Ha ez nem lenne, akkor máris közelebb állna a fantasztikushoz. :)
Ha nekem jó anyám lett volna fiatal koromban,és nem lettem volna akkora barom,h nyitott ajtónál hokizzak,akkor akár velem is megtörténhetett volna!
ez valami isteni!
Nagyon igényes kidolgozás és izgalmas is néha az "ay Papi" sorozat csak éppen mese , ilyen az életben nem történik.
Így értettem a fantasztikusan jót