Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Szerintem sem kell ide szöveg 🙂 A képek elmondják amit kell.
1
Anonymus
2009. május 9. 04:27
ha nem szereted a mangát,akkor mi a f*ért jársz ide? am jo, lett,szöveg csak elrontaná...
1
Iláj
2009. március 30. 14:42
maga a történet nem teccik mert nem szeretem a mangát... de nagyon jól meg lett rajolva.. gratula a készítőknek...
1
bebee
2009. március 29. 18:29
nem is igaz mindig a lány a magasabb, nincs elrontva Bdsm elég rosszúl láttad hogy hol a fiu hol a lány a magasabb
1
bdsm sub
2009. március 29. 16:13
Tényleg jó! Csak hol a fiú, hola lány a magasabb.
1
Anonymus
2009. március 27. 13:37
nagyon nagyon jó szuperül van megrajzolva és nagyon igényes
1
Pipa
2009. március 26. 21:43
Szerintem szöveg nélkül is nagyon jó!
1
Goffena
2009. március 26. 19:59
Nem feltétlen. Az, hogy nincs szöveg, egy szimbólum. Még inkább a képekre irányítja a figyelmet. Ezekhez nem is kell szöveg. Elrontaná őket. Így is épp elég kifejezőek.
1
Mac
2009. március 26. 15:56
a képregénynek nem az a lényege hogy kép+szöveg? :D
am jo, lett,szöveg csak elrontaná...
de nagyon jól meg lett rajolva.. gratula a készítőknek...