Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Hamarosan alkotmányba lesz foglalva hogy a magyar ember vagy férfi vagy nő. Na mármost egy férfi tudja hogy az elélvezésnek semmi köze a pisilés érzéshez egy nő meg azt hogy egy pótnagyi nem egy 12 évesre gerjed...szóval akkor ki a szerző? Talán kettős állampolgár 😳
De lehet, hogy csak magamból indultam ki, én ennyi idősen még Pokemon TazO-kat dobáltam egymáshoz :D
Ja akkor te tényleg ilyen ártatlan lélek voltál? :D
azon agyaltam, ha fiatalabb lenne, akkor azt lenne nehéz elképzelni, hogy már ivarérett... Egyesek már 10 évesen is tudnak lőni spermát, szóval az első ejakulációt és a gyermeki tudatlanságot összekötő sztorit már azon a ponton lehet írni, bár ugye sejteni/tudni a szexről és még esetleg farkat verni száraz élvezéssel lehet korábban is. :D
Valóban, lehet hogy túl butácska lett a korához képest a fiú. Viszont azon agyaltam, ha fiatalabb lenne, akkor azt lenne nehéz elképzelni, hogy már ivarérett... De lehet, hogy csak magamból indultam ki, én ennyi idősen még Pokemon TazO-kat dobáltam egymáshoz :D
Nem tudom elképzelni, hogy valaki 12 évesen ennyire sötét lenne, de ha levonunk belőle pár évet akkor már hihető és amúgy szuper a sztori. Jöhet a folytatás :D
De van rád igény!
Ja akkor te tényleg ilyen ártatlan lélek voltál? :D
azon agyaltam, ha fiatalabb lenne, akkor azt lenne nehéz elképzelni, hogy már ivarérett...
Egyesek már 10 évesen is tudnak lőni spermát, szóval az első ejakulációt és a gyermeki tudatlanságot összekötő sztorit már azon a ponton lehet írni, bár ugye sejteni/tudni a szexről és még esetleg farkat verni száraz élvezéssel lehet korábban is. :D
De amúgy nagyon élvezetes volt. 🙂 )