A Gyönyörök Háza - Szex a reformkorban 8. befejező rész

A témához tartozó történet:
Éva596, Lolamacko
44 911 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

salsa
ma 13:02
Magával ragadó élmény volt ez a sorozat. A kiemelkedő pontszámból ítélve nem csak nekem. Gratulálok mindkét szerzőnek!! Annyira érzitek ezt a korszakot és annyi ismeretet csempésztetek bele, hogy remélem- ahogy a történet végén előrevetítettétek- egy idő múlva XIX. századi trilógiává bővül.
1
E
Erika43
ma 10:55
Kedves Éva596 és Lolamacko!
Nagy dologra vállalkoztatok, egy szexoldalon elvinni az olvasót egy másik korba, történelmi ismereteket adni, úgy, hogy mindenki megkapja azt amire vágyik, egy kis romantikát, korrajzot, ebbe illő embereket és természetesen a szexet. És ezt maradéktalanul megvalósítottátok. Nagyon élveztem ezt a sorozatot, a bonyodalmakat, a szerelmeket, a váratlan helyzeteket. Kíváncsi voltam, hogyan fejezitek be. Ez olyan - jó értelemben vett amerikásra sikerült - a boldog véggel, mindenki megtalálta a maga boldogságát. Jól dolgozhattok együtt, mert bár sok külön írt történeteiteket olvastam, de nem jöttem rá, hogy ebben a sorozatban melyiktek mit írt. És ez így jó. Köszönöm, hogy élvezetes olvasmányt adtatok nekem, és gondolom még sok-sok embernek itt.
2
Éva596
ma 10:15
Fájó szívvel zártuk le ezt a sorozatot, nagyon a szívünkhöz nőtt. Azt szerettük volna, ha a végén mindenki élete rendbe jön, és mindenki boldog lesz a sok megpróbáltatás után. Azt látjuk jelenleg, hogy ti is velünk együtt éreztek, nektek is tetszett a sorozat, és egyet értetek a happy end-del. Köszönjük, hogy velünk voltatok, és ha jól gondolom, akkor élveztétek a Gyönyörök házát.
2
T
Törté-Net
ma 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1