Rendőrkaland

A témához tartozó történet:
Kékég
20 890 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

E
Erika43
2025. március 8. 21:04
Erősen gondolkoztam azon hozzászóljak-e, miután elolvastam a történetet, és utána az eddigi hozzászólásokat. Minden hozzászóló férfi. A férfiak ennyire kedvelik, szeretik a leszbi szexet? Maga a történet tetszik, a leszbi szex leírása, az érzések, az örömök. De igaza van Álmoska5-nek, a történet a képekhez lett megírva, viszont jól. Nem  igazán értettem, miért kellett az egyik főszereplőből rendőr nyomozót kreálni, főleg úgy, hogy a testületben nem igazán pártolják az egynemű munkatársak szerelmét. Ami nem tetszett, az a Gréta elbeszélése arról mit is csinál. Több ismétlés van benne, túl hosszú, és ha ismereteim nem csalnak, van benne egy-két hibás leírás. Lehetett volna bármi is a foglalkozása, mert végül az igazi történésekhez semmi köze annak, hogy ő rendőr nyomozó. Összességében, a hibáival együtt egy jól olvasható, ideillő sztorit kaptunk, amiért jogos a magas pontszám. Kedves Kékég! Láttam nagyon sok írásod jelent meg itt, párat olvastam is már, jól írsz, szerethető történeteid vannak. Ugye nem haragszol a hozzászólásomban írt kritikámért? Én azt tanultam, ha mondasz valamit, az a saját érzéseidet fejezze ki. Ha kihagyom, ami nem tetszett, már nem a valóságot írom.
2
Álmoska5
2025. március 3. 23:22
TOP Első hely! Megdolgoztál érte.

"Álmoska5"
1
sportyman (alttpg)
2025. február 28. 14:09
Nagyon szépek az illusztráló képek, szép, érett hölgyeket látni rajtuk. A szöveg is alátámasztja, hogy a gyönyör útjai előre nem meghatározhatóak, azokat a pillanat is irányítja. Kiváló leszbikus szextörténet, a kategóriájában az egyik legjobb. 3 x 10 pont!
1
t
tibee72
2025. február 28. 10:47
A leszbi történetek közül ez a jobbak közé tartozik. És a képek még fokozták is a hatást. 🙂
2
Welldone
2025. február 28. 05:31
Lám-lám, bigott hetero is beleszbizhet 😀
1
veteran
2025. február 28. 04:10
Még sosem adtam tíz pontot egy leszbire, ezt is elértem.
1
Álmoska5
2025. február 28. 01:04
IGEN! Ez az igazi kékég stílus. Volt már jobb történetei korábban, de ehhez történethez tartozó - nagyon gusztusos, szép hölgyek -illusztráción szereplő személyek cselekvéseihez kellett a történetét megírnia. 10. P

"Álmoska5"
2
T
Törté-Net
2025. február 28. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1