Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Erősen gondolkoztam azon hozzászóljak-e, miután elolvastam a történetet, és utána az eddigi hozzászólásokat. Minden hozzászóló férfi. A férfiak ennyire kedvelik, szeretik a leszbi szexet? Maga a történet tetszik, a leszbi szex leírása, az érzések, az örömök. De igaza van Álmoska5-nek, a történet a képekhez lett megírva, viszont jól. Nem igazán értettem, miért kellett az egyik főszereplőből rendőr nyomozót kreálni, főleg úgy, hogy a testületben nem igazán pártolják az egynemű munkatársak szerelmét. Ami nem tetszett, az a Gréta elbeszélése arról mit is csinál. Több ismétlés van benne, túl hosszú, és ha ismereteim nem csalnak, van benne egy-két hibás leírás. Lehetett volna bármi is a foglalkozása, mert végül az igazi történésekhez semmi köze annak, hogy ő rendőr nyomozó. Összességében, a hibáival együtt egy jól olvasható, ideillő sztorit kaptunk, amiért jogos a magas pontszám. Kedves Kékég! Láttam nagyon sok írásod jelent meg itt, párat olvastam is már, jól írsz, szerethető történeteid vannak. Ugye nem haragszol a hozzászólásomban írt kritikámért? Én azt tanultam, ha mondasz valamit, az a saját érzéseidet fejezze ki. Ha kihagyom, ami nem tetszett, már nem a valóságot írom.
Nagyon szépek az illusztráló képek, szép, érett hölgyeket látni rajtuk. A szöveg is alátámasztja, hogy a gyönyör útjai előre nem meghatározhatóak, azokat a pillanat is irányítja. Kiváló leszbikus szextörténet, a kategóriájában az egyik legjobb. 3 x 10 pont!
1
t
tibee72
2025. február 28. 10:47
A leszbi történetek közül ez a jobbak közé tartozik. És a képek még fokozták is a hatást. 🙂
IGEN! Ez az igazi kékég stílus. Volt már jobb történetei korábban, de ehhez történethez tartozó - nagyon gusztusos, szép hölgyek -illusztráción szereplő személyek cselekvéseihez kellett a történetét megírnia. 10. P
"Álmoska5"
"Álmoska5"