A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 14. ré

A témához tartozó történet:
Éva596, Lolamacko
17 899 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

E
Erika43
2025. március 8. 19:24
Most botlottam bele ezzel a résszel a sorozatba. Mit mondjak, nagyon tetszett, megfogtak a fiatalok, de itt a szülők domináltak. Azonnal elhatároztam, hogy végig olvasom a teljes sorozatot, Az első részen már túl is vagyok, máris sok kérdésem, ami ennél a résznél felmerült már választ nyert. Tetszik, hogy nincs hókusz-pókusz a hipnózisnál, nem is erről szól a történet, csak egy eszköz az azt végzők kezében.  Ha jól olvastam Éva596 hozzászólását, még lesz egy londoni rész. Mire hazatérnek, én már túl leszek valamennyi részén a sorozatnak, kíváncsian fogom várni a folytatást.
2
Éva596
2025. február 28. 19:31
Kedves pár perce egy pontot adó olvasónk, köszönjük, hogy elolvastad, és értékelted az írásunkat. Jókívánságaink mellé még egy: ennél nagyobb örömöd ne legyen az életedben!
2
Éva596
2025. február 28. 19:24
Ahhoz, hogy kit kivel azonosítasz a szíved joga. Valószínűleg jól lett megírva a sztori, ha a szereplőket te, hangsúlyozom: te, így azonosítottad. A nevek egyezése nem jelenti azt, hogy az írók és a szereplők azonosak, nálunk egyet biztosan jelent, nem tudjuk a neveket eltéveszteni, összekeverni. Tőlünk nem fogsz sem megerősítést, sem tiltakozást kapni. Mi tudjuk a valót, de az csak ránk tartozik, az írókra. Hogy az olvasók mit gondolnak azt nem tudjuk befolyásolni.
1
Ez egy válasz kivancsigi 2025. február 28. 16:08-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. február 28. 19:18
Amit esetlegesen ti, - mármint te és Ulysses - hibának véltetek, az nem a mi hibánk. Már megfigyeltem, hogy nem a beküldésnek megfelelően kerülnek fel az anyagok az oldalra.
Szemléltetésűl felrakom, ahogy beküldtem 🙁 no nem az egészet, csak kis részt)
Az eleje:
A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 14. rész – Londonban

A négy szülő már egy hónapja lakott Éva és Viktor villájában. Megegyeztek, mielőtt ők ketten.......

Valahol a közepéről:

János kiment a medencéből, az utolsó cseppig kiöntötte a négy pohárba a pezsgőt, odavitte nekik.

– Most arra igyunk, hogy piszkosul le fogtok szopni minket – mondta a többieknek, miközben átnyújtotta a poharakat.

– Egészségünkre, és a ti farkaitokra – emelte fel a poharát Zsuzsa.

Pár korttyal kiürítették a poharakat, amit a medence mellé tettek.

Ez nálunk így nézett ki amikor beküldtük, és így néz ki most is, aztán amikor felkerül, minden egybe olvad. Hogy miért azt nem tudjuk, azt az Adminoknak kellene tudniuk.

Úgyhogy ennyit a "kis" hibáról.
1
Ez egy válasz sztbali 2025. február 28. 16:28-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2025. február 28. 16:08
Már várom  Éva doktornő visszatérését.
Nem akarok a lelketekben vájkálni, de amióta olvasom a sorozatot, magamban téged azonosítottalak Éva doktornővel és Lolát Judittal. Nagyon félreismertelek titeket?
3
Ez egy válasz Éva596 2025. február 28. 15:48-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. február 28. 15:48
Ez valóban folytatásnak tűnik, de ha olvastad a végén a zárójeles részt, abból kiderül, hogy csak egy kitekintés, mondjuk beszámoló mit is csinálnak Londonban. Még egy ilyen lesz valamikor. Aztán ha hazatérnek folytatódik a sorozat.
2
Ez egy válasz kivancsigi 2025. február 28. 15:33-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2025. február 28. 15:33
Örülök, hogy megjelent az első folytatás. Előzőleg rám ijesztettetek, hogy vége, de gondoltam, hogy London nem lehet akadálya egy kellemes folytatásnak.
1
Éva596
2025. február 28. 15:21
Köszönjük a szép szavakat. Muszáj volt a sorozatot megszakítani, mert túl tömény lett volna, a szünet nélkül. Eltelt több mint három hónap, úgy éreztük, hogy tájékoztatni kell az olvasókat mi is történik velük Londonban. No meg mi tesznek a szülők, ha hat hónapra össze költöznek. Elárulom, még egy tudósítás lesz. Még két hónap, azután két hét szabadság és Éva doktornő visszatér.
2
salsa
2025. február 28. 14:55
The doctor returned to the deck - és a szerzőpáros is. Ez a fejezet méltó az előzményekhez, parádés lett. Se kicsi, se semmilyen hibákat nem keresgéltem, annyira beszippantott. Jót tett neki, hogy pihentettétek egy darabig, mi pedig kárpótlásul bepillanthattunk a Gyönyörök Házába. Gratulálok! Nem vitás, 10.
3
sportyman (alttpg)
2025. február 28. 13:42
Jól sikerült történet, szépen megfogalmazva. Én nem találtam meg a sztbali által felfedezett pici hibát...
2
Éva596
2025. február 28. 09:33
Óh kedves sztbali! Megosztanád velem akár itt, akár emailben a pici hibát? Örömet szereznél vele.
2
sztbali
2025. február 28. 01:04
Egy pici hiba ellenére is tökéletes.
2
T
Törté-Net
2025. február 28. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1