Csapatépítő buli

A témához tartozó történet:
Erósz958
16 159 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

veteran
2025. február 25. 03:17
Jellemző a csapatépítő bulikra a hasonló esetek. Jól megírt történet.
1
kivancsigi
2025. február 24. 18:57
Az indítás, a beharangozás alapján vadabb bulira számítottam, de ez így is jó volt.
1
sportyman (alttpg)
2025. február 24. 17:21
Középkorú emberek vágya majd szerelme szeretkezések után házassággá teljesedik ki bőséges gyermekáldással. Jól megírt sztori. A kis kemény szilikonos cicit jobban szeretem a nagy lógós csöcsöknél, bár azokkal is nagyon kellemes játszogatni...
2
Ulysses
2025. február 24. 13:05
Érdekes, egyéni hangvételű, életszagú történet. Az elejét elrontottad. Nem kellett volna a narráció. Hiszen az előzményekről mindent megtudhattunk volna Péter eligazításából. Ügyesen rajzoltad meg a karaktereket. Viszont az a reggeli egymásnak esés nekem nagyon a semmiben lóg. Vagy részegen kellett volna hagyni a nőt, akkor nyilván nem lett volna etikus megdugni. Vagy valami más helyzetben összehozni később a két szereplőt. Viszont a szex leírása, az akció elég látványosra sikerült a leltározás szerű testleírás ellenére. Azt el kellett volna osztani a szex bemutatása közben, ahogy végig simogatja, nyalogatja Péter a partnere testét.
A befejezés? Hadd döntse már el a szerző, hogyan akarja lezárni a sztorit! (Amúgy igaza van Curvesmith-nek.) Így nem kell folytatást várni.
2
t
tibee72
2025. február 24. 12:20
Jó történet, tetszett. Ilyenek ezek a csapatépítő vagy évzáró bulik. 🙂
1
Curvesmith
2025. február 24. 10:40
Nekem is tetszett, de a vége szomorú. Hol lesznek így a nagy, csüngő csöcsök? :D
Viccelek nyilván, de nekem kerek lenne a történet a házasság, gyerek sztori nélkül is a végén. Persze, ha így történt, így történt 🙂
1
Álmoska5
2025. február 24. 01:43
Egyszerűen, csak jól megírt élethűnek látszó történet. ( kár, hogy nem lett anális behatolás hátul!)  10.P

"Álmoska5'
1
T
Törté-Net
2025. február 24. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1