Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Középkorú emberek vágya majd szerelme szeretkezések után házassággá teljesedik ki bőséges gyermekáldással. Jól megírt sztori. A kis kemény szilikonos cicit jobban szeretem a nagy lógós csöcsöknél, bár azokkal is nagyon kellemes játszogatni...
Érdekes, egyéni hangvételű, életszagú történet. Az elejét elrontottad. Nem kellett volna a narráció. Hiszen az előzményekről mindent megtudhattunk volna Péter eligazításából. Ügyesen rajzoltad meg a karaktereket. Viszont az a reggeli egymásnak esés nekem nagyon a semmiben lóg. Vagy részegen kellett volna hagyni a nőt, akkor nyilván nem lett volna etikus megdugni. Vagy valami más helyzetben összehozni később a két szereplőt. Viszont a szex leírása, az akció elég látványosra sikerült a leltározás szerű testleírás ellenére. Azt el kellett volna osztani a szex bemutatása közben, ahogy végig simogatja, nyalogatja Péter a partnere testét. A befejezés? Hadd döntse már el a szerző, hogyan akarja lezárni a sztorit! (Amúgy igaza van Curvesmith-nek.) Így nem kell folytatást várni.
2
t
tibee72
2025. február 24. 12:20
Jó történet, tetszett. Ilyenek ezek a csapatépítő vagy évzáró bulik. 🙂
Nekem is tetszett, de a vége szomorú. Hol lesznek így a nagy, csüngő csöcsök? :D Viccelek nyilván, de nekem kerek lenne a történet a házasság, gyerek sztori nélkül is a végén. Persze, ha így történt, így történt 🙂
A befejezés? Hadd döntse már el a szerző, hogyan akarja lezárni a sztorit! (Amúgy igaza van Curvesmith-nek.) Így nem kell folytatást várni.
Viccelek nyilván, de nekem kerek lenne a történet a házasság, gyerek sztori nélkül is a végén. Persze, ha így történt, így történt 🙂
"Álmoska5'