Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nagy örömmel olvastalak - pedig nem szokásom- és állapítottam meg, hogy visszatért közénk a régi Lola. Remélem nagyon sokunk nevében mondom, hogy hiányoznak az oldalról ezen írásaid és kérlek még sok ilyennel örvendeztes meg minket. Köszönöm, hogy olvashattam.
Drága Lola ÉDES! Szívesen lennék a Ti Kórházatokba fekvő beteg ahol Te dolgoztál. Te egy romantikus történetet írtál le. A valóságban a Kórházakban nagyon kevés személyzet olyan , amilyen Te lehettél, mert az történetedben a jó meleg szíved sugallatát adod tovább! 30 év alatt sok osztályon kezeltek, de ilyen bánásmódban nagyon hiányzik a szeretet. E hónap 07.-én éltem át, személyesen olyan dolgot amiről írtál. A Pécsi Orvostudományi Egyetem Idegsebészeti Klinikáján, ahol egy agyi érfestésen estem át, mivel egy éve agyi ér tágulat eltüntetésében. Az a Főorvos ki operált megvárta míg a vérnyomásom - mivel 100 alatt volt - a műtét alatt alacsony volt a mért értek. Péntek lévén szinte minden nővér, orvos haza ment már. Viszont az operáló XY Főorvos (17:05 volt) elrendelt egy Infúzió bekötését, ami az alacsony értékű vérnyomást fel emeli. Ő addig nem megy haza, amíg a kiírt mennyiség le nem folyik. Vagy, a vérnyomásom eléri a normális mérési értéket.
Tehát ezzel azt akartam mondani, hogy a Te Kórházadban, ahol dolgozol / vagy dolgoztál/ szívesen lennék benn fekvő beteg, hogy láthassam Lola nővért személyesen
Gratulálok a tiszta szívből jövő gondolataid: 10.P
30 év alatt sok osztályon kezeltek, de ilyen bánásmódban nagyon hiányzik a szeretet. E hónap 07.-én éltem át, személyesen olyan dolgot amiről írtál. A Pécsi Orvostudományi Egyetem Idegsebészeti Klinikáján, ahol egy agyi érfestésen estem át, mivel egy éve agyi ér tágulat eltüntetésében. Az a Főorvos ki operált megvárta míg a vérnyomásom - mivel 100 alatt volt - a műtét alatt alacsony volt a mért értek. Péntek lévén szinte minden nővér, orvos haza ment már. Viszont az operáló XY Főorvos (17:05 volt) elrendelt egy Infúzió bekötését, ami az alacsony értékű vérnyomást fel emeli. Ő addig nem megy haza, amíg a kiírt mennyiség le nem folyik. Vagy, a vérnyomásom eléri a normális mérési értéket.
Tehát ezzel azt akartam mondani, hogy a Te Kórházadban, ahol dolgozol / vagy dolgoztál/ szívesen lennék benn fekvő beteg, hogy láthassam Lola nővért személyesen
Gratulálok a tiszta szívből jövő gondolataid: 10.P
"Álmoska5"