Baleseti osztály

A témához tartozó történet:
Lolamacko
22 437 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Kékég
ma 05:14
Nagy örömmel olvastalak - pedig nem szokásom- és állapítottam meg, hogy visszatért közénk a régi Lola. Remélem nagyon sokunk nevében mondom, hogy hiányoznak az oldalról ezen írásaid és kérlek még sok ilyennel örvendeztes meg minket. Köszönöm, hogy olvashattam.
1
Álmoska5
ma 01:29
Drága Lola ÉDES!  Szívesen lennék a Ti Kórházatokba fekvő beteg ahol Te dolgoztál. Te egy romantikus történetet írtál le. A valóságban a Kórházakban nagyon kevés személyzet olyan , amilyen Te lehettél, mert az történetedben a jó meleg szíved sugallatát adod tovább!
30 év alatt sok osztályon kezeltek, de ilyen bánásmódban nagyon hiányzik a szeretet. E hónap 07.-én éltem át, személyesen olyan dolgot amiről írtál. A Pécsi Orvostudományi Egyetem Idegsebészeti Klinikáján, ahol egy agyi érfestésen estem át, mivel egy éve agyi ér tágulat eltüntetésében. Az a Főorvos ki operált megvárta míg a vérnyomásom - mivel 100 alatt volt - a műtét alatt alacsony volt a mért értek. Péntek lévén szinte minden nővér, orvos haza ment már.  Viszont az operáló XY Főorvos (17:05 volt) elrendelt egy Infúzió bekötését, ami az alacsony értékű vérnyomást fel emeli. Ő addig  nem megy haza, amíg a kiírt mennyiség le nem folyik. Vagy, a vérnyomásom eléri a normális mérési értéket.

Tehát ezzel azt akartam mondani, hogy  a Te Kórházadban, ahol dolgozol / vagy dolgoztál/ szívesen lennék benn fekvő beteg, hogy láthassam Lola nővért személyesen

Gratulálok a tiszta szívből jövő gondolataid: 10.P

"Álmoska5"
1
T
Törté-Net
ma 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1