Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
gyula, ezt most kinek mondod? ezt valószínűleg évekkel ezelőtt rajzolták, valaki aki nem tud magyarul és nem fogja olvasni a hozzászólásodat, úgyhogy mindegy mit és milyen minőségben vársz :)
1
gyula
2009. január 3. 14:33
Magam részéről szeretem a családi sztori- kat, és szoktam ennek a cartoon változata- it szörfözgetni, főleg a 3D verziókat, de ez egyrész nagyon sablonos, mint tör- ténet, és főleg a rajzokon még lenne mit tökéletesíteni. Várok folytatást, de egy kissé jobb színvonalon.
1
krisz
2008. október 13. 10:16
nagyon szuper
1
sandokan
2008. október 12. 16:58
beteges
1
Ati
2008. október 10. 23:34
Az első résznél is reklamáltam a folytatást pár év mulva megjött remélem enyit nem kel ujra várni?????
1
cinca73
2008. október 8. 14:54
Szerintem is nagyon jó....
1
sboy
2008. október 6. 20:26
Szerintem nagyon jó.
1
caracarn
2008. október 2. 21:37
A képregény első része már megtalálható az oldalon, de itt van az egész sztori egyben.
kat, és szoktam ennek a cartoon változata-
it szörfözgetni, főleg a 3D verziókat,
de ez egyrész nagyon sablonos, mint tör-
ténet, és főleg a rajzokon még lenne
mit tökéletesíteni. Várok folytatást,
de egy kissé jobb színvonalon.