Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Lenyűgözően romantikus írás! Lentebb Kedves Erika43 mindent kiemelt amit Lolácskának dicsértként felróható. Te vagy a legjobb Lolamacko ! Nagy tisztelettel: 10.P
"Álmoska5"
2
E
Erika43
2025. február 11. 21:30
Fantasztikusan tudod a történet közben kuszálni a szálakat. Ahogy olvastam, és jutottam tovább, hol az egyik, hol a másik Thomas mellett döntöttem, hogy őt válassza a lány. Igaza volt, amikor azt gondolta a két Thomast kellene egybe gyúrni, és úgy lenne az igazi. Amikor kiderült, hogy apáról és a fiáról van szó, igazából ekkor állt nagy döntés elé a lány, de jól látta rivalizáltak érte. Jól döntött, amikor elment, nem akarta őket összeveszíteni. A váratlan baj, a szívroham, azután nem tragédia, hanem a megoldás lett. Összekerültek, akik összeillettek. Hatalmas érzéked van a romantikához, ezt a sok férfi olvasót elbűvölöd vele. Engem is, bár nem vagyok férfi.
2
C
Cicamica
2025. február 7. 12:57
Sajnálom, de ezt a történetet már nem folytattam. Ennyi volt. A többit a képzeletedre bízom.
Nagy tisztelettel: 10.P
"Álmoska5"