Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Érdekes, hogy mennyi férfi szereti a romantikát, ahogy a hozzászólásokból olvasom. Azt hittem ez a nők privilégiuma. Ezek szerint tévedtem. Jó volt olvasni, egy kellemes, néhol jól izgalmassá tett, romantikus történet. Már csak azt kell tisztázni, ki kit csábít el, kinél fog Anna kikötni. A háborgó, ideges és vad Thomasnál, vagy a szelíd, udvarias, csábító Thomasnál. Egyik fiatal, a másik koros, de ahogy olvasom egyelőre egyforma esélyük van.
2
t
tibee72
2025. február 6. 11:45
Nekem nagyon tetszik, még akkor is ha kevés benne a szex.
Tisztelt, szeretett romantikus nagyon szépen mesélő Írónő, én csak élvezni tudom a cselekmény szövevény adta bonyodalmat. Folytasd és mi élvezni fogjuk.
Kedves Lolamackó! Ehhez az íráshoz is csak gratulálni tudok. A jellemek, érzelmek szépen fejlődnek. Szex, szerelem és romantika kiváló elegye. Nagyon szeretem ezt a stílust. Mindig örömmel olvasom műveidet!
Remélem, egyszer tudok majd olyat is írni, ami téged is leköt és a szereplőket is szeretni fogod. Jól feladtad nekem a leckét. Köszönöm, hogy elolvastad és írtál is róla véleményt!
Engem nem kötött le. Egyik karakter sem szimpatikus, és eléggé unalmas is a story. Szex pedig alig van benne. Viszont általánosságban jó a megfogalmazása, és végre egy írás, ami nincs tele helyesírási hibákkal 🙂
Imádom! Köszönöm, várom a folytatást! 🥰