Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Kár hogy nem lesz több rész bár szerintem a második volt a legjobb! Kössz Reklám gyerek!!!!
1
cinca73
2007. november 11. 21:22
Az elözö kettő jobb volt .
1
Tibacs
2007. november 6. 16:45
Bár az első két részhez képest jelentős a minőségi romlás, de még így is szellemes, ötletgazdag és gördülékeny. Kibírnék még néhány részt.
1
Sun
2007. november 3. 09:44
Ha ehhez hasonló képregényeket töltenél ide fel akkor Istenként kezelnélek!!!! Ezt a trilógiát kosss nagyon jó és már le is töltöttem!!! Kosss mégegyszer!!!!
1
Reklám gyerek
2007. november 2. 23:12
Ugy tudom, hogy mostmár tényleg ez az utolsó része. De ha tud valaki folytatásról, szóljon, és szívesen lefordítom.
Kössz Reklám gyerek!!!!