Vakációzás - 1. verzió

A témához tartozó történet:
Titti
10 579 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

frankie
2025. január 10. 06:40
Egy kicsit tömény és kezdetleges, de a reggeli kávé mellé gondolatébresztőnek jó volt...
1
Éva596
2025. január 5. 14:59
Én nem véleményt mondok,  mert azt már mások megtették helyettem. Viszont, ha nem lett volna ott a neved szerzőként, akkor is azt mondtam volna: ezt Titti írta. Mivel az incest történeteken kívül mindent olvasok, és elég jómegfigyelőnek mondhatom magam, nem beszélve a memorizálásomról, nagyon sok író stílusa, stílusjegyei el vannak raktározva. Többek között a tied is. Vannak akik több néven publikálnak - nem akarok említeni senkit - de az írásmódjuk, a használt fordulataik, a stílusjegyeik a fejemben összeállnak, és máris tudom ki a szerző. De ez nem zavar, mindenki úgy publikál, ahogy akar.
Mégis egy vélemény a végére: a pontszám kevesebb, mint amit érdemelne, de több lett volna, ha a szexjelenetek kicsit kidolgozottabbak. Itt nagyon azzal foglalkoztál, ez 1. verzió, van másik is. De ez nem lehet akadálya a kidolgozottságnak. Egyébként a történet jó, tetszett, de lásd fentebb.

Én nem szeretem az egy-két soros hozzászólásokat, mert az nem ad elég információt a szerzőnek. A magam műveinél is jobban szeretem az elemző kritikát, mint azt: tetszett, jó volt.
1
Titti
2025. január 5. 05:02
Mindenkinek köszönöm a véleményét, akkor is, ha nem tetszett. A vélemények mutatják azt, hogy valóságban hányan olvassák el. A többi csupán statisztika.
1
Pavlov
2025. január 5. 00:32
Kiválóan, érzékletesen megírt DP!
3
kivancsigi
2025. január 4. 15:21
Kedves titti!
Remélem jön a hétvégi buli :D
2
sztbali
2025. január 3. 17:18
Nekem tetszett. Van benne egy kis csavar ami elég jó.
3
sportyman (alttpg)
2025. január 3. 10:06
Ezt gyengébbnek tartom a szerző  többi írásánál. Hiányzik a romantika, csak szex és más semmi...
1
veteran
2025. január 3. 08:17
A megszokott szinvonal,és téma.
2
T
Törté-Net
2025. január 3. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1