Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Én nem véleményt mondok, mert azt már mások megtették helyettem. Viszont, ha nem lett volna ott a neved szerzőként, akkor is azt mondtam volna: ezt Titti írta. Mivel az incest történeteken kívül mindent olvasok, és elég jómegfigyelőnek mondhatom magam, nem beszélve a memorizálásomról, nagyon sok író stílusa, stílusjegyei el vannak raktározva. Többek között a tied is. Vannak akik több néven publikálnak - nem akarok említeni senkit - de az írásmódjuk, a használt fordulataik, a stílusjegyeik a fejemben összeállnak, és máris tudom ki a szerző. De ez nem zavar, mindenki úgy publikál, ahogy akar. Mégis egy vélemény a végére: a pontszám kevesebb, mint amit érdemelne, de több lett volna, ha a szexjelenetek kicsit kidolgozottabbak. Itt nagyon azzal foglalkoztál, ez 1. verzió, van másik is. De ez nem lehet akadálya a kidolgozottságnak. Egyébként a történet jó, tetszett, de lásd fentebb.
Én nem szeretem az egy-két soros hozzászólásokat, mert az nem ad elég információt a szerzőnek. A magam műveinél is jobban szeretem az elemző kritikát, mint azt: tetszett, jó volt.
Mindenkinek köszönöm a véleményét, akkor is, ha nem tetszett. A vélemények mutatják azt, hogy valóságban hányan olvassák el. A többi csupán statisztika.
Ezt olvasva majdnem azt írtam, hogy lemaradtál, mert már megtörtént. 😂 Aztán rájöttem, hogy talán csak a sztori folytatásában reménykedsz. 👼 Bocsi, de ennek nem terveztem, csak ábrándoztam.
Mégis egy vélemény a végére: a pontszám kevesebb, mint amit érdemelne, de több lett volna, ha a szexjelenetek kicsit kidolgozottabbak. Itt nagyon azzal foglalkoztál, ez 1. verzió, van másik is. De ez nem lehet akadálya a kidolgozottságnak. Egyébként a történet jó, tetszett, de lásd fentebb.
Én nem szeretem az egy-két soros hozzászólásokat, mert az nem ad elég információt a szerzőnek. A magam műveinél is jobban szeretem az elemző kritikát, mint azt: tetszett, jó volt.
Aztán rájöttem, hogy talán csak a sztori folytatásában reménykedsz. 👼
Bocsi, de ennek nem terveztem, csak ábrándoztam.
Remélem jön a hétvégi buli :D