Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nagyon izgalmas, érdekfeszítő történet a teljes elutasítástól az elfogadásig. A vallás, mint fegyver önmaga ellen fordítva az ember ellensége, a vágy pedig a legjobb barátja tud lenni.
Általában utálom a hit és az erotika összekapcsolását, mert rendszerint belemagyaráznak olyat, ami egyikhez sem tartozna. Ez a sztori viszont nagyon tetszett. Elsősorban azért, mert jól megmutatja, mennyire a sors irányítja az emberek életét. Már csak azért is, mert a kulcsot nyilván nem akarattal pottyantja ki senki a zsebéből, de ha azt mondanám rá, hogy véletlen, a fizika tudományát csúfolnám meg, úgymint gravitáció és hasonlók. Fogjuk hát rá a sorsra, mint az élet nagy történet írójára. A legtetszetősebb mondatnak én ezt tartottam belőle a fentieken kívül: Mindez Isten keze munkája. Nem valami piszkosnak vagy obszcénnek kell tekinteni,
A történet kigondolójának nagyon fejlett a fantáziája, vagy az is elképzelhető, hogy tényleg a sors írta, ő maga csak leírta. Biztos vagyok abban, hogy a fordítást lehetett volna szebben, jobban kidolgozni, én azonban így is hálásan köszönöm, hogy olvashattam, mert tudom, hogy sok munkád fekszik ebben.
Boldog Új Évet Kívánok ezúton külön is, bár ezt nem csupán a történeted miatt. 😉
A legtetszetősebb mondatnak én ezt tartottam belőle a fentieken kívül:
Mindez Isten keze munkája. Nem valami piszkosnak vagy obszcénnek kell tekinteni,
A történet kigondolójának nagyon fejlett a fantáziája, vagy az is elképzelhető, hogy tényleg a sors írta, ő maga csak leírta. Biztos vagyok abban, hogy a fordítást lehetett volna szebben, jobban kidolgozni, én azonban így is hálásan köszönöm, hogy olvashattam, mert tudom, hogy sok munkád fekszik ebben.
Boldog Új Évet Kívánok ezúton külön is, bár ezt nem csupán a történeted miatt. 😉