Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Köszönöm a dicséretet! Majdnem el is olvadtam tőle. Valóban próbálok érzelmeket is belevinni a történeteimbe, ha nem is mindig sikerül. A cicussal nagyot tévedtél, egyébként ami a kisképen inkább oroszlánfejnek néz ki, de a valóságban, a tűz fényében szárnyaló két madár van a képen. Neked is BUÉK! De ne a kisegér szaladjon oda be! Ezzel reflektáltam a másik két hozzászólásodra is.
Ajjaj! Most jutott eszembe, hogy ez egy erotikus oldal és emiatt hogyan is érthetted az átvitt értelmezést. 😊 Nos, az sem lenne rossz kívánság újévkor, ha egy másik nőnek azt kívánom, hogy a "kisegér szaladjon be a lyukba". Vagy tévedek? 👼💖
Biztosan észrevetted, hogy Éva596 "képén" szemből baloldalt mosolyog egy "cicus". Talán egy oroszlánnak kevés lenne egy kisegér reggelire is, de az oroszlán is csak egy macska... 😀 Szóval... Viccnek szántam, bocs, ha nem ment át.
Biztosan, mert Évi egyre jobb lesz. Ez a történet is tetszett. Ha meg szeretném indokolni, akkor azt mondanám, hogy mostanában túl sok FreeUse sztorit olvastam, amik nem kötöttek le, Ez valami hasonló, ám ebben sokkal több az érzelem, az egymáshoz tartozás érzése, mint azokban az irodalminak tekintett művekben, amit valós pénzért árulnak az amazonon és társain. Gratulálok Neked és BÚÉK 😀🐭 (A kisegér ajcsi a cicusodnak. 😀)
Az egész sorozatot tekintve egyre jobb; mert jobbnál jobb részek kerülnek fel. Kíváncsi vagyok a folytatás mit ígér. Talán az még jobb lesz mint az eddigiek.
Igazad van! Jobb lett volna azt a "jobb"-ot kihagyni. Már nem tudom hogy került oda, mit akartam írni, de valami más lett, és az a fránya jobb ottmaradt. De inkább legyen jobb a történetem, minthogy ez az egy jobb bárkit zavarba ejtene.
Lesz ebből még négyes felállás is. Várom a következő kalandot.
A cicussal nagyot tévedtél, egyébként ami a kisképen inkább oroszlánfejnek néz ki, de a valóságban, a tűz fényében szárnyaló két madár van a képen.
Neked is BUÉK! De ne a kisegér szaladjon oda be! Ezzel reflektáltam a másik két hozzászólásodra is.
Nos, az sem lenne rossz kívánság újévkor, ha egy másik nőnek azt kívánom, hogy a "kisegér szaladjon be a lyukba". Vagy tévedek? 👼💖
Ha meg szeretném indokolni, akkor azt mondanám, hogy mostanában túl sok FreeUse sztorit olvastam, amik nem kötöttek le, Ez valami hasonló, ám ebben sokkal több az érzelem, az egymáshoz tartozás érzése, mint azokban az irodalminak tekintett művekben, amit valós pénzért árulnak az amazonon és társain. Gratulálok Neked és BÚÉK 😀🐭 (A kisegér ajcsi a cicusodnak. 😀)
Ez a dupla jobb egy picit fura számomra.