Szenteste éjszakája volt

A témához tartozó történet:
salsa
27 645 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

V
Vamzoll2023
2025. január 22. 17:56
Imádom!
1
salsa
2024. december 27. 22:16
Nem bántottál meg és természetesen szabadon kinyilváníthatod a véleményedet. Ez még egy olyan platform - sajnos egyre kevesebb ilyen hely van. Sokaknak leírtam már válaszban, hogy tisztában vagyok a korlátaimmal és mindig belefutok abba lehetetlen helyzetbe, hogy nem tudom bizonyítani: de igen, foglalkozok a történetekkel. De ha ezek szerint csak ennyire telik, akkor tényleg ideje elgondolkodni, vagy megritkítani az aktivitásom - pedig szerettem csinálni mert jó időtöltés - úgy talán nem lesz annyira feltűnő a középszerűségem. Én sem akartalak megbántani téged, ha indulatosabban válaszoltam mint illik, sajnálom. Nem akartam kellemetlen perceket okozni neked.
1
Welldone
2024. december 27. 21:42
Egy pillanatig azt hittem, szabad véleménynyilvánítás van az oldalon, de rájöttem, hogy ezt személyeskedésnek veszed. Eszem ágában nincs sem személyeskedni, sem bírálni, csak a kirívóan magyartalan, esetleg félrefordítások szúrták a szememet.  Ezentúl tartózkodom a véleménynyilvánítástól, és elnézést, ha megbántottalak.
1
Ez egy válasz salsa 2024. december 26. 21:50-kor írt üzenetére.
f
fiesta14
2024. december 27. 20:45
fura. de ötletes.
1
salsa
2024. december 26. 21:50
Látom előretörtem a kedvenc kipécézetteid közé. Sose titkoltam, hogy gépi fordításból indítok, azt meg hiába is mondanám, hogy még nem tettem fel fordítást 3-4 tisztázás és ellenőrzés nélkül, úgysem hinnéd el. Tudom,. a te műveid mellett ezek labdába se rúgnak  bocsánat, hogy megpróbáltam. Ha ennyire szarnak tartod őket, nem muszáj elovasni , nyugodtan ugord át. Eddig elég jó visszajelzéseket kaptam a színvonal alatti pocsék feltöltéseimről. Te is úgy értékeled, ahogy neked tetszik.
Egy darabig most nem kell végigszenvedned  a kritikádon aluli történeteimet, mert le kell állnom egy időre, ugyanis már a február elejére szánt írásokat is be kellett küldenemjóval a szándékolt idő előtt, sajnos kevesebb korrekcióval mint ahogy akartam.

Ha érdekel, hogy miért, olvasd el az:
"Egyéb -->  Fórum  -->  Társalkodó-bármiről lapon" a  #1862; #1878;  #1880;  #1881 bejegyzéseket.
Ez is egy ok arra, hogy miért kerülnek be idő előtt, kevésbé kidolgozott fordításaim.
Néhányan versenyt futunk az idővel - és meg van rá az okunk, de ez téged kevésbé se érdekeljen.
Barátsággal: salsa
2
Ez egy válasz Welldone 2024. december 26. 20:56-kor írt üzenetére.
Welldone
2024. december 26. 20:56
AI (vagy MI) fordítás, utómunkálatok nélkül.
Kár érte.
1
sportyman (alttpg)
2024. december 26. 13:00
Újszerű, érdekes történet! A testvéri szeretet mindent legyőz.
1
T
Törté-Net
2024. december 26. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1