Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nem bántottál meg és természetesen szabadon kinyilváníthatod a véleményedet. Ez még egy olyan platform - sajnos egyre kevesebb ilyen hely van. Sokaknak leírtam már válaszban, hogy tisztában vagyok a korlátaimmal és mindig belefutok abba lehetetlen helyzetbe, hogy nem tudom bizonyítani: de igen, foglalkozok a történetekkel. De ha ezek szerint csak ennyire telik, akkor tényleg ideje elgondolkodni, vagy megritkítani az aktivitásom - pedig szerettem csinálni mert jó időtöltés - úgy talán nem lesz annyira feltűnő a középszerűségem. Én sem akartalak megbántani téged, ha indulatosabban válaszoltam mint illik, sajnálom. Nem akartam kellemetlen perceket okozni neked.
Egy pillanatig azt hittem, szabad véleménynyilvánítás van az oldalon, de rájöttem, hogy ezt személyeskedésnek veszed. Eszem ágában nincs sem személyeskedni, sem bírálni, csak a kirívóan magyartalan, esetleg félrefordítások szúrták a szememet. Ezentúl tartózkodom a véleménynyilvánítástól, és elnézést, ha megbántottalak.
Látom előretörtem a kedvenc kipécézetteid közé. Sose titkoltam, hogy gépi fordításból indítok, azt meg hiába is mondanám, hogy még nem tettem fel fordítást 3-4 tisztázás és ellenőrzés nélkül, úgysem hinnéd el. Tudom,. a te műveid mellett ezek labdába se rúgnak bocsánat, hogy megpróbáltam. Ha ennyire szarnak tartod őket, nem muszáj elovasni , nyugodtan ugord át. Eddig elég jó visszajelzéseket kaptam a színvonal alatti pocsék feltöltéseimről. Te is úgy értékeled, ahogy neked tetszik. Egy darabig most nem kell végigszenvedned a kritikádon aluli történeteimet, mert le kell állnom egy időre, ugyanis már a február elejére szánt írásokat is be kellett küldenemjóval a szándékolt idő előtt, sajnos kevesebb korrekcióval mint ahogy akartam.
Ha érdekel, hogy miért, olvasd el az: "Egyéb --> Fórum --> Társalkodó-bármiről lapon" a #1862; #1878; #1880; #1881 bejegyzéseket. Ez is egy ok arra, hogy miért kerülnek be idő előtt, kevésbé kidolgozott fordításaim. Néhányan versenyt futunk az idővel - és meg van rá az okunk, de ez téged kevésbé se érdekeljen. Barátsággal: salsa
Egy darabig most nem kell végigszenvedned a kritikádon aluli történeteimet, mert le kell állnom egy időre, ugyanis már a február elejére szánt írásokat is be kellett küldenemjóval a szándékolt idő előtt, sajnos kevesebb korrekcióval mint ahogy akartam.
Ha érdekel, hogy miért, olvasd el az:
"Egyéb --> Fórum --> Társalkodó-bármiről lapon" a #1862; #1878; #1880; #1881 bejegyzéseket.
Ez is egy ok arra, hogy miért kerülnek be idő előtt, kevésbé kidolgozott fordításaim.
Néhányan versenyt futunk az idővel - és meg van rá az okunk, de ez téged kevésbé se érdekeljen.
Barátsággal: salsa
Kár érte.