Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Topáz vagyis drágakő. 🙂 Etalonja ez az alkotás az erotikus képregény műfajnak, és egyben non plus ultra! A KÉPREGÉNY! Ez a mű intelligens ember merevlemezéről nem hiányozhat!!! 🙂 🙂 🙂 A történet teljes! Egyszerre eredeti, fantáziadús és fordulatos, ugyanakkor bővelkedik humorban valamint nemes emberi érzelmekben. Szenzációs! A képi világ tökéletes! Finom aprólékossággal kimunkált, káprázatosan részletgazdag és korhű ábrázolás, minden igényt kielégítő, szemet gyönyörködtető rajzok. Mestermunka! A szöveg fordítása professzionális! Maximálisan élvezetes, személyes hangvételű. A stílus, szóhasználat, betűméret, helyesírás, elhelyezés ... minden, de minden stimmel. Bravó Pavlov elvtársam! 😉 Utcát-szobrot Pavlovnak! 😀 Gyönyörű. Felejthetetlen élmény, köszönöm szépen! 🙂
1
Tutu
2008. március 7. 19:17
csoki, szerintem nincs tagságid plusz lassú az interneted. úgy nehéz élvezni a Törté-Net oldalát...
1
Pavlov
2008. január 6. 19:34
Köszi
1
pina
2008. január 4. 12:05
Ez nagyon frankó, talán az eddigi legjobb! Grat!
1
Pavlov
2007. február 13. 18:48
Nekem megjelenítette mindet.
1
csoki
2007. február 12. 22:45
Hali! mioért van az, hogy pár lapot megjelenít? a nagy részénél meg kiírja hogy tagsái kell amegtekintéséhez?? nem igazán értem a dolgot
Etalonja ez az alkotás az erotikus képregény műfajnak, és egyben non plus ultra! A KÉPREGÉNY! Ez a mű intelligens ember merevlemezéről nem hiányozhat!!! 🙂 🙂 🙂
A történet teljes! Egyszerre eredeti, fantáziadús és fordulatos, ugyanakkor bővelkedik humorban valamint nemes emberi érzelmekben.
Szenzációs!
A képi világ tökéletes! Finom aprólékossággal kimunkált, káprázatosan részletgazdag és korhű ábrázolás, minden igényt kielégítő, szemet gyönyörködtető rajzok. Mestermunka!
A szöveg fordítása professzionális! Maximálisan élvezetes, személyes hangvételű. A stílus, szóhasználat, betűméret, helyesírás, elhelyezés ... minden, de minden stimmel.
Bravó Pavlov elvtársam! 😉
Utcát-szobrot Pavlovnak! 😀
Gyönyörű. Felejthetetlen élmény, köszönöm szépen! 🙂
mioért van az, hogy pár lapot megjelenít? a nagy részénél meg kiírja hogy tagsái kell amegtekintéséhez?? nem igazán értem a dolgot