Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Reméltem, nem lövök mellé a címkézéssel, mert nem szándékom az olvasók félrevezetése. A férfi kétségét hihetőnek láttam én is, pont a nő "civil" viselkedése, habitusa miatt. Fél, hogy félreértelmezi Jana által adott jeleket, ezért volt fontos a nő feltárulkozása. További bizonytalankodásának oka, vajon meddig mehet el? Már dolgozok a folytatáson, sajnos az sem könnyebb nyelvezetű. Ugyan tartok kicsit attól, hogy azok a részek már nem lesznek annyira izgalmasak, de egy két fordulatot, ötletet tartogatott az eredeti szerzője ezekre az epizódokra.
Itt egészen biztosan nem szadizmusról van szó, hiszen a férfi nem a másik kínzásában vagy annak szenvedésében leli örömét. Inkább az alá-fölérendeltségről, a dominanciáról szól a történet. A nő arra vágyik, hogy az ágyban a férfi irányítson, hogy rákényszerítse az akaratát. Itt azért különösen érdekes ez a helyzet, mert a nő a családban és más kapcsolataiban domináns, irányító. Éva egyik sorozatának cégvezetőjére emlékeztet.
Nos, volt egy kis vita máshol, spanking/fenekelés témában. Olvasva a történetedet, ez egyértelműen fenekelés, ami paskolásnak indult és ahogy erősödött úgy lett fenekelés belőle. Ellentmondva sportymannak, ebben nincs szadizmus, ez kifejezetten élvezetfokozó tevékenység, amit akár a (man) a férfi is kaphat a nőtől, akár javaslom is neki kipróbálásra. Akkor a történetről. Tetszett, min az előző két rész, végre itt már határozottabb a férfi és ennek meg is van a gyümölcse. Tetszik, hogy a nő minden mozdulása, villanása keresztülmegy a férfi látásmódján, és rajta keresztül látjuk, képzeljük el mi is. És ezt végig a három részen keresztül maradéktalanul megkaptuk. Jó történetet választottál fordításnak, amit aztán nagyon jól, és kellemesen olvashatóan lefordítottál.
A férfi kétségét hihetőnek láttam én is, pont a nő "civil" viselkedése, habitusa miatt. Fél, hogy félreértelmezi Jana által adott jeleket, ezért volt fontos a nő feltárulkozása. További bizonytalankodásának oka, vajon meddig mehet el?
Már dolgozok a folytatáson, sajnos az sem könnyebb nyelvezetű. Ugyan tartok kicsit attól, hogy azok a részek már nem lesznek annyira izgalmasak, de egy két fordulatot, ötletet tartogatott az eredeti szerzője ezekre az epizódokra.