Behavazva 3. rész

A témához tartozó történet:
Ulysses
25 579 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

t
tibee72
2025. január 21. 14:07
Tetszett mindhárom rész. És igen, egy kis fenekelés simán belefér és izgató, persze ha a nőnek sincs ellenére.
1
Ulysses
2024. december 19. 17:30
Reméltem, nem lövök mellé a címkézéssel, mert nem szándékom az olvasók félrevezetése.
A férfi kétségét hihetőnek láttam én is, pont a nő "civil" viselkedése, habitusa miatt. Fél, hogy félreértelmezi Jana által adott jeleket, ezért volt fontos a nő feltárulkozása. További bizonytalankodásának oka, vajon meddig mehet el?
Már dolgozok a folytatáson, sajnos az sem könnyebb nyelvezetű. Ugyan tartok kicsit attól, hogy azok a részek már nem lesznek annyira izgalmasak, de egy két fordulatot, ötletet tartogatott az eredeti szerzője ezekre az epizódokra.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. december 19. 15:38-kor írt üzenetére.
Ulysses
2024. december 19. 17:22
Itt egészen biztosan nem szadizmusról van szó, hiszen a férfi nem a másik kínzásában vagy annak szenvedésében leli örömét. Inkább az alá-fölérendeltségről, a dominanciáról szól a történet. A nő arra vágyik, hogy az ágyban a férfi irányítson, hogy rákényszerítse az akaratát. Itt azért különösen érdekes ez a helyzet, mert a nő a családban és más kapcsolataiban domináns, irányító. Éva egyik sorozatának cégvezetőjére emlékeztet.
1
Ez egy válasz sportyman (alttpg) 2024. december 19. 10:53-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. december 19. 15:38
Nos, volt egy kis vita máshol, spanking/fenekelés témában. Olvasva a történetedet, ez egyértelműen fenekelés, ami paskolásnak indult és ahogy erősödött úgy lett fenekelés belőle. Ellentmondva sportymannak, ebben nincs szadizmus, ez kifejezetten élvezetfokozó tevékenység, amit akár a (man) a férfi is kaphat a nőtől, akár javaslom is neki kipróbálásra. Akkor a történetről. Tetszett, min az előző két rész, végre itt már határozottabb a férfi és ennek meg is van a gyümölcse.  Tetszik, hogy a nő minden mozdulása, villanása keresztülmegy a férfi látásmódján, és rajta keresztül látjuk, képzeljük el mi is. És ezt végig a három részen keresztül maradéktalanul megkaptuk. Jó történetet választottál fordításnak, amit aztán nagyon jól, és kellemesen olvashatóan lefordítottál.
3
sportyman (alttpg)
2024. december 19. 10:53
Picinyke szadizmus egy szexuális kapcsolatban a fűszer lehet, ha a nő otthon nem kapja meg.
1
veteran
2024. december 19. 02:50
Szerintem is majdnem minden nő szereti ha a fenekén csattan egy-egy tenyér.
2
T
Törté-Net
2024. december 19. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1