Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Örülök, hogy többeknek tetszett a választásom. Bevallom, részben technikai okok miatt fogtam bele ennek a sorozatnak a fordításába. Nem tűnt túl hosszúnak az epizód, és a nyelvezete sem rázós. Nah, jól mellényúltam, mert a folytatás már hosszabb részekből áll, ráadásul a nyelvezete helyenként olyan blikkfangos, hogy percekig kell agyalnom, mit akart mondani a szerző, vagy a szereplője. A gépi fordítás meg baromságokat próbál rám tukmálni. Annyit megígérhetek, hogy a folytatás is élvezetes lesz, nemvárt kifutással. Ha jól értelmeztem, akkor az eredeti egy háromszor három részes sorozat ezekkel a szereplőkkel. Még annyi súgás, hogy az eredeti szerzőjének nicknevében szerepel a "Dom", ami a dominanciára utal.
Izgalmas lesz a következő éjszaka reményeim szerint. A véletlen szex is lehet értékes ajándék. Nagyon jó a történet magyarítása a kiegészítő szójáték magyarázatokkal együtt.
Nagyon régen átéltem hasonlót. Kellemes emlék maradt. Most megtudhattam, hogy mikre gondolt a pasi. Üdítően jó történet.zeretek belelàtni a férfiak gondolataiba. Várom a folytatást.
Kedves Ulysses! Üdv az újra publikálók között! Nagyon érdekes történetet választottál, szinte szexmentes, és mégis tele van szexszel. Gyakorlatilag egy szereplős, hiszen a férfi szemszögéből látunk mindent, és az ő gondolatait, érzéseit követjük nyomon. Mégis hiányérzet nélkül teljes a történet, és csak képzelődhetünk a következő éjszakáról.
Üdv az újra publikálók között! Nagyon érdekes történetet választottál, szinte szexmentes, és mégis tele van szexszel. Gyakorlatilag egy szereplős, hiszen a férfi szemszögéből látunk mindent, és az ő gondolatait, érzéseit követjük nyomon. Mégis hiányérzet nélkül teljes a történet, és csak képzelődhetünk a következő éjszakáról.