Behavazva 1. rész

A témához tartozó történet:
Ulysses
16 890 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Ulysses
ma 17:21
Örülök, hogy többeknek tetszett a választásom. Bevallom, részben technikai okok miatt fogtam bele ennek a sorozatnak a fordításába. Nem tűnt túl hosszúnak az epizód, és a nyelvezete sem rázós. Nah, jól mellényúltam, mert a folytatás már hosszabb részekből áll, ráadásul a nyelvezete helyenként olyan blikkfangos, hogy percekig kell agyalnom, mit akart mondani a szerző, vagy a szereplője. A gépi fordítás meg baromságokat próbál rám tukmálni. Annyit megígérhetek, hogy a folytatás is élvezetes lesz, nemvárt kifutással. Ha jól értelmeztem, akkor az eredeti egy háromszor három részes sorozat ezekkel a szereplőkkel. Még annyi súgás, hogy az eredeti szerzőjének nicknevében szerepel a "Dom", ami a dominanciára utal.
1
kivancsifancsi
ma 14:11
Gratulálok, szép munka és kitűnő a történet. Kíváncsian várom a folytatást.
1
sportyman (alttpg)
ma 10:04
Izgalmas lesz a következő éjszaka reményeim szerint. A véletlen szex is lehet értékes ajándék. Nagyon jó a történet magyarítása a kiegészítő szójáték magyarázatokkal együtt.
1
Andreas6
ma 09:13
Nekem is tetszett a történet.
1
Lolamacko
ma 07:40
Nagyon régen átéltem hasonlót. Kellemes emlék maradt. Most megtudhattam, hogy mikre gondolt a pasi. Üdítően jó történet.zeretek belelàtni a férfiak gondolataiba. Várom a folytatást.
1
veteran
ma 01:47
Szegény hölgynek milyen kellemetlen éjszakája lehetet.
1
Éva596
ma 00:43
Kedves Ulysses!
Üdv az újra publikálók között! Nagyon érdekes történetet választottál, szinte szexmentes, és mégis tele van szexszel. Gyakorlatilag egy szereplős, hiszen a férfi szemszögéből látunk mindent, és az ő gondolatait, érzéseit követjük nyomon. Mégis hiányérzet nélkül teljes a történet, és csak képzelődhetünk a következő éjszakáról.
1
T
Törté-Net
ma 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1