Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Úgy gondolom ő csak azért az az egyet vette észre, mert egy kedves pasi, így a többit nem említette. 😉 Most keresten a szemszínt, de arról nem is írtam, úgyhogy fogalmam sincs honnan tudtad, hogy a sztori megírásakor valóban kékes-zöld szemű lányokra, meg dióbarna szemű férfira gondoltam, de talán gondolat olvasó vagy. 😀 Köszönöm a véleményt és, hogy elolvastad.
Nagyon szépen megírt történet, az az egy hiba kellett Andreas-nak. Hasonló helyzetben voltam 40 éve, de sajnos a lányomnak nem volt barátnője, aki hasonlítson rá(kb Jakabos Zsuzsa (úszó) kinézet és zöldebb szemek). Gratulálok.
Kedves Titti! Amit hozzászólásodban leírtál, az teljesen kiderül a történetbő. Gratulálok az írásaidhoz. Színvonalasak. Érdemes értük olvasni az oldalt
A csudába! Megint nem sikerült magam jól kifejezni. 😊 Ezzel ugyanis azt akartam valakinek leírni, hogy egy apa gondolhat úgy a lányára, mégsem akar, nem fog tovább lépni. Ehelyett kereshet valakit, akivel őt helyettesíti. A sztoriban ez a csaj éppen a lánya legjobb barátnője, akivel emiatt nem lép tovább. Mindaddig nem, amíg... Na és itt jön a történetem. Feltételezem, hogy apunak azért fejben megvolt a lánykája és emiatt gondoltam családi címkére is, de mivel valós szex nem történt közöttük, így azt nem kaphatta meg. Köszönöm az értékeléseket. 🤗
Most keresten a szemszínt, de arról nem is írtam, úgyhogy fogalmam sincs honnan tudtad, hogy a sztori megírásakor valóban kékes-zöld szemű lányokra, meg dióbarna szemű férfira gondoltam, de talán gondolat olvasó vagy. 😀
Köszönöm a véleményt és, hogy elolvastad.
Feltételezem, hogy apunak azért fejben megvolt a lánykája és emiatt gondoltam családi címkére is, de mivel valós szex nem történt közöttük, így azt nem kaphatta meg.
Köszönöm az értékeléseket. 🤗