Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
– Oké, nyugi, semmi komoly. De ettől még ezt el kell mondanunk Melindának – intett, hogy kövessem, és egy dzsungelharcos gyakorlottságával vágott át az iroda kaotikus forgatagán. Nem értette, miféle hibát vétettem, és István szavai ellenére rossz előérzettel követtem őt. Menet közben amennyire tudtam, lesimítottam a ruhámat, és kezemmel megfésültem a hajamat. István megállt Amanda irodája előtt, és jelezte, hogy először csak várjak idekint. Kopogott, benyitott, én pedig nem tehettem mást, mint szobroztam, és azon gondolkoztam, ugyan miért lehetnek azok a 2016-os papírok annyira fontosak. Pár perc múlva kilépett István. – Mint mondtam, tényleg semmi komoly – ismételte bíztatólag, és megveregette a vállam. – Ennek ellenére beszélni szeretne veled – tette hozzá, és intett, hogy menjek be. Nagyot nyeltem, és beléptem Melinda birodalmába.
Nem értette, miféle hibát vétettem, és István szavai ellenére rossz előérzettel követtem őt. Menet közben amennyire tudtam, lesimítottam a ruhámat, és kezemmel megfésültem a hajamat. István megállt Amanda irodája előtt, és jelezte, hogy először csak várjak idekint. Kopogott, benyitott, én pedig nem tehettem mást, mint szobroztam, és azon gondolkoztam, ugyan miért lehetnek azok a 2016-os papírok annyira fontosak. Pár perc múlva kilépett István.
– Mint mondtam, tényleg semmi komoly – ismételte bíztatólag, és megveregette a vállam. – Ennek ellenére beszélni szeretne veled – tette hozzá, és intett, hogy menjek be. Nagyot nyeltem, és beléptem Melinda birodalmába.
Melinda vagy Amanda?