Tűzoltófeleség

A témához tartozó történet:
Selymi
85 536 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Álmoska5
ma 00:01
Ez, AZ IGAZI "VALÓSÉLETBŐK" SZÁMAZTATOTT,  TELÍTETT ESET,  amelyben sok bűncselekmény azért lapul mert az érintett fő elkövetők magas állami "címeres stemplivel" rendelkező vezető!
Nagyon figyelmesen olvastam. volt benne kis ( élvezet is meg olyan s/m fantázia) , de egy bűnhalmaz "nagyon okos ötlet" megindításával sikerült az igazi bűnősöket börtönbe juttatni.

Gratulálok Kedves Selymi, szép kidolgozott munka volt.

10.P

"Álmoska5"
1
Selymi
tegnap 22:15
Többen kérték, hogy igazi történet is kerüljön fel. Tehetek én arról, hogy az élet nem csupán habos-tortából áll?
Valaha ennél sokkal rémesebb álmaim voltak és azoknak a vége se oldódott meg ennyire sem. Szeretnél belőlük párat? 🙂
Ne haragudj kérlek. Nem bántani akarlak, csak szerettem volna, ha nem soroltok be bizonyos kategóriákba. Azért Snuff-ot nem fogsz tőlem olvasni. Elég ha ezt megnézed.
https://telex.hu/eszkombajn/2021/06/10/snuff-film-horror-hoax-kamu-gyilkossag
Ebben azt magyarázzák, hogy a nőt tulajdonképpen nem is darabolták fel, csak egy kicsit, a filmtrükk kedvéért. De az a pénzről szólt. Vajon a híradókban leadott véres események is a filmtrükk miatt készülnek? Vagy maga az élet van tele erőszakkal?
Na, majd küldök be pár könnyedebb műfajt is. 🙂
Talán...
1
Ez egy válasz kivancsigi tegnap 20:14-kor írt üzenetére.
kivancsigi
tegnap 20:14
Sok az erőszak. Sőt, az a domináns.
Az előző hozzászólásomból kimaradt egy s betű: első!
1
Ez egy válasz Selymi tegnap 18:15-kor írt üzenetére.
Selymi
tegnap 18:15
Lehetséges okok:
sok a realitás,
sok az erőszak,
túl bizarr,
xar a stílus,
nem érthető a mondanivaló,
személyesen érint, ezért kellemetlen olvasási élményt ad.
Tudnék még felsorolni párat 🙂 Választasz ezek közül, avagy teszel hozzá valamit? 💖
1
Ez egy válasz kivancsigi tegnap 17:23-kor írt üzenetére.
kivancsigi
tegnap 17:23
Ez az elő Selymi írásai közül, ami nem tetszett. Remélem a következő után meg fogom bocsátani.
1
T
Törté-Net
tegnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1