Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ez, AZ IGAZI "VALÓSÉLETBŐK" SZÁMAZTATOTT, TELÍTETT ESET, amelyben sok bűncselekmény azért lapul mert az érintett fő elkövetők magas állami "címeres stemplivel" rendelkező vezető! Nagyon figyelmesen olvastam. volt benne kis ( élvezet is meg olyan s/m fantázia) , de egy bűnhalmaz "nagyon okos ötlet" megindításával sikerült az igazi bűnősöket börtönbe juttatni.
Gratulálok Kedves Selymi, szép kidolgozott munka volt.
Többen kérték, hogy igazi történet is kerüljön fel. Tehetek én arról, hogy az élet nem csupán habos-tortából áll? Valaha ennél sokkal rémesebb álmaim voltak és azoknak a vége se oldódott meg ennyire sem. Szeretnél belőlük párat? 🙂 Ne haragudj kérlek. Nem bántani akarlak, csak szerettem volna, ha nem soroltok be bizonyos kategóriákba. Azért Snuff-ot nem fogsz tőlem olvasni. Elég ha ezt megnézed. https://telex.hu/eszkombajn/2021/06/10/snuff-film-horror-hoax-kamu-gyilkossag Ebben azt magyarázzák, hogy a nőt tulajdonképpen nem is darabolták fel, csak egy kicsit, a filmtrükk kedvéért. De az a pénzről szólt. Vajon a híradókban leadott véres események is a filmtrükk miatt készülnek? Vagy maga az élet van tele erőszakkal? Na, majd küldök be pár könnyedebb műfajt is. 🙂 Talán...
Lehetséges okok: sok a realitás, sok az erőszak, túl bizarr, xar a stílus, nem érthető a mondanivaló, személyesen érint, ezért kellemetlen olvasási élményt ad. Tudnék még felsorolni párat 🙂 Választasz ezek közül, avagy teszel hozzá valamit? 💖
Nagyon figyelmesen olvastam. volt benne kis ( élvezet is meg olyan s/m fantázia) , de egy bűnhalmaz "nagyon okos ötlet" megindításával sikerült az igazi bűnősöket börtönbe juttatni.
Gratulálok Kedves Selymi, szép kidolgozott munka volt.
10.P
"Álmoska5"
Valaha ennél sokkal rémesebb álmaim voltak és azoknak a vége se oldódott meg ennyire sem. Szeretnél belőlük párat? 🙂
Ne haragudj kérlek. Nem bántani akarlak, csak szerettem volna, ha nem soroltok be bizonyos kategóriákba. Azért Snuff-ot nem fogsz tőlem olvasni. Elég ha ezt megnézed.
https://telex.hu/eszkombajn/2021/06/10/snuff-film-horror-hoax-kamu-gyilkossag
Ebben azt magyarázzák, hogy a nőt tulajdonképpen nem is darabolták fel, csak egy kicsit, a filmtrükk kedvéért. De az a pénzről szólt. Vajon a híradókban leadott véres események is a filmtrükk miatt készülnek? Vagy maga az élet van tele erőszakkal?
Na, majd küldök be pár könnyedebb műfajt is. 🙂
Talán...
Az előző hozzászólásomból kimaradt egy s betű: első!
sok a realitás,
sok az erőszak,
túl bizarr,
xar a stílus,
nem érthető a mondanivaló,
személyesen érint, ezért kellemetlen olvasási élményt ad.
Tudnék még felsorolni párat 🙂 Választasz ezek közül, avagy teszel hozzá valamit? 💖