Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Hála a lepontozok nem tudnak összefogni, különben is ők kevesen vannak. Igaza lett Magamnak, hogy egy hosszabb idő után kitisztul, majd eléri igazi értékét. 10.P.
Úgy gondoltam, a karakterlapok hosszabb művek esetében hasznos. Ezek szerint ez is olyan lesz. Nem gondoltatok arra, hogy kiadassátok? A történelmi romantika mindig is kelendő volt. Örökzöld a műfaj.
Akkor most elárulom, hogy eddig nem alkalmaztam, de most készítettem karakterlapokat a szereplőkről és többször is visszaléptem megnézni. Ezt javaslom másnak is, aki ilyen sok szereplőt mozgat. Köszönöm a dicséretet. Még mindig lesznek új szereplők és izgalmak.
Szívből gratulálok nagyra értékelt ÍRÓ-nők, ennyi szereplővel nem könnyű tévedés nélkül mesélni a történéseket, de nektek sikerült. A lenyűgöző a valós helyszín használat és a korra jellemző beszédstílus és öltözködés. Drukkolok, hogy a nagyobb bonyodalmakat hogyan fogjátok kibogozni.
Köszönjük a jó szavakat! Úgy gondolom, hogy kérésednek megfelelően nem javítom ki a tévedéseidet. Jól érzed a kavarodást néha, mert én vacsoráztattam a társaságot, és Lola húzta be az ablakmélyedésbe a fiatalokat. De ennek nincs jelentősége, ezeket a történeteket nem Lola és én írjuk, hanem mi ketten, de EGY SZEMÉLYBEN.
Kedves Írónők! Végre ismét egy színfolt az oldalon. Epekedve vártam és kezdem megszokni a stílusát. Egy kis próza, vacsora, leírás, beszélgetéd, gondolom Lola részéről, majd izgalmas szex jelenet Éva tollából, de érzek egy kis kavarodást is néha, hogy nem az írja akire gondolok. (Ha tévedek se javítsatok ki) Az egész olvasatja magát és az ember dühös, hogy vége van és várni kell a folytatásra. Ajánlom mindenkinek, nem fog csalódni, de a lepontozók igen. Túl korán és egy olyan írásra durrogtatják a lehúzó pontjaikat ami reggel magára talál és magas ponton zárja a napot. Egy 10-es erre az írásra kevés. Köszönöm, hogy olvashattam.
Igaza lett Magamnak, hogy egy hosszabb idő után kitisztul, majd eléri igazi értékét.
10.P.
GRATULA!
Végre ismét egy színfolt az oldalon. Epekedve vártam és kezdem megszokni a stílusát. Egy kis próza, vacsora, leírás, beszélgetéd, gondolom Lola részéről, majd izgalmas szex jelenet Éva tollából, de érzek egy kis kavarodást is néha, hogy nem az írja akire gondolok. (Ha tévedek se javítsatok ki) Az egész olvasatja magát és az ember dühös, hogy vége van és várni kell a folytatásra. Ajánlom mindenkinek, nem fog csalódni, de a lepontozók igen. Túl korán és egy olyan írásra durrogtatják a lehúzó pontjaikat ami reggel magára talál és magas ponton zárja a napot. Egy 10-es erre az írásra kevés. Köszönöm, hogy olvashattam.