Jase Conford magánszimat 4. rész - Dixie karácsonya

A témához tartozó történet:
salsa
66 789 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

bapeti
2024. november 17. 15:31
Kevés volt a szex
1
salsa
2024. október 8. 09:48
Nem is értem a kérdést. Persze hogy emlékszem. Mindössze annyi történt hoy a Wendy körüli levelezésre létrehozott email címet megszüntettem mert megállt rajta a forgalmazás. De attól még nem felejtettem el kik segítettek. 🙂
2
Titti
2024. október 8. 08:48
Jééé... Te még emlékszel rám?!   🙂
Örülök, ha tetszett bármi abból, bár a nagy része egyáltalán nem erotikus, sokkal inkább krimi.
Itt (is) lehet a népszerűségre törekedni, de tudjuk, hogy nincs egyetlen olyan történet sem, aki mindenkinek megfelelne. Ha azt írom, hogy nekem egy barát véleménye többet ér 100 másiknál akkor az hibás egyenlet lenne?  Persze ezt (is) gondolhatja más másképpen.
Nem akarlak – nem is tudlak 😂 – kényszeríteni semmire. A te munkád, a te döntésed, a te eredményed...  Nem ragozom, csak köszönöm, hogy ezt (is) megmutattad. 🙂
1
Ez egy válasz salsa 2024. október 8. 08:33-kor írt üzenetére.
salsa
2024. október 8. 08:33
Ezen a platformon nem vagyok sértődős 🙂. Ha az lennék, letiltanám a kommenteket és ücsörögnék itt minden visszajelzés nélkül.
A problémám lényege: azokban az írásokban amelyeket szeretnék megmutatni egyre kevesebb a szex és több a történet. Pl. ezért nem jelent még meg semmi az 'Antológiából' amire felhívtad a figyelmem. Nincs elfelejtve!
Az lehet egy megoldás, hogy csak apránként "pötyögtetve" mutatom meg őket - talán egy gyűjtőcím alatt - így eljut azokhoz akiket érdekel, de nem riasztja el a fordításaimtól azokat akik a szexesebb sztorikat jobban kedvelik.
1
Ez egy válasz Titti 2024. október 8. 08:08-kor írt üzenetére.
Titti
2024. október 8. 08:08
Nekem tetszenek az erotikus krimik (is). Ez a fordításod is remek. Gratulálok.
Ha azt mondanám légy férfi és merj feltenni bármit, amit elfogadnak, akkor talán megsértődnél. Így inkább csak biztatlak, hogy légy egy picit bátrabb. Amit elfogad a szerkesztőség, az ide való, bárki is mondana mást. Amennyiben kiderülne, hogy mégsem, akkor meg úgyse fogja azt látni itt többé senki. Ha bátortalan maradsz senki nem fogja olvasni és a lehetőséget is elveszed azoktól, akiknek tetszene. Ne büntess engem kérlek! 🙂
1
Ez egy válasz salsa 2024. október 7. 20:02-kor írt üzenetére.
veteran
2024. október 8. 04:39
Több szexel jobb lenne, így túl hosszú.
1
salsa
2024. október 7. 20:02
Örülök, hogy tetszett. Van még néhány hasonló stílusú komolyabb történet ("nyomozósos") de eddig nem mertem feltölteni. Azokban komolyabb a nyomozás és még kevesebb a szex, és már ezekben is kevesellték. Az első epizódot kísérletként elengedem pár hét múlva aztán meglátjuk.
1
Ez egy válasz mtibor2000 2024. október 7. 19:42-kor írt üzenetére.
m
mtibor2000
2024. október 7. 19:42
Nagyra értékeltem a történetet. Még sok ilyet szeretnék olvasni. Köszönöm.
2
sportyman (alttpg)
2024. október 6. 14:44
Jó sorozat volt. Érdekes történetek, sok szex, minden ami kell. Jó az emberek ábrázolása is.
1
didide
2024. október 6. 08:33
Ez is jó. Talán több szex kéne bele?
1
T
Törté-Net
2024. október 6. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1