Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Nem is értem a kérdést. Persze hogy emlékszem. Mindössze annyi történt hoy a Wendy körüli levelezésre létrehozott email címet megszüntettem mert megállt rajta a forgalmazás. De attól még nem felejtettem el kik segítettek. 🙂
Jééé... Te még emlékszel rám?! 🙂 Örülök, ha tetszett bármi abból, bár a nagy része egyáltalán nem erotikus, sokkal inkább krimi. Itt (is) lehet a népszerűségre törekedni, de tudjuk, hogy nincs egyetlen olyan történet sem, aki mindenkinek megfelelne. Ha azt írom, hogy nekem egy barát véleménye többet ér 100 másiknál akkor az hibás egyenlet lenne? Persze ezt (is) gondolhatja más másképpen. Nem akarlak – nem is tudlak 😂 – kényszeríteni semmire. A te munkád, a te döntésed, a te eredményed... Nem ragozom, csak köszönöm, hogy ezt (is) megmutattad. 🙂
Ezen a platformon nem vagyok sértődős 🙂. Ha az lennék, letiltanám a kommenteket és ücsörögnék itt minden visszajelzés nélkül. A problémám lényege: azokban az írásokban amelyeket szeretnék megmutatni egyre kevesebb a szex és több a történet. Pl. ezért nem jelent még meg semmi az 'Antológiából' amire felhívtad a figyelmem. Nincs elfelejtve! Az lehet egy megoldás, hogy csak apránként "pötyögtetve" mutatom meg őket - talán egy gyűjtőcím alatt - így eljut azokhoz akiket érdekel, de nem riasztja el a fordításaimtól azokat akik a szexesebb sztorikat jobban kedvelik.
Nekem tetszenek az erotikus krimik (is). Ez a fordításod is remek. Gratulálok. Ha azt mondanám légy férfi és merj feltenni bármit, amit elfogadnak, akkor talán megsértődnél. Így inkább csak biztatlak, hogy légy egy picit bátrabb. Amit elfogad a szerkesztőség, az ide való, bárki is mondana mást. Amennyiben kiderülne, hogy mégsem, akkor meg úgyse fogja azt látni itt többé senki. Ha bátortalan maradsz senki nem fogja olvasni és a lehetőséget is elveszed azoktól, akiknek tetszene. Ne büntess engem kérlek! 🙂
Örülök, hogy tetszett. Van még néhány hasonló stílusú komolyabb történet ("nyomozósos") de eddig nem mertem feltölteni. Azokban komolyabb a nyomozás és még kevesebb a szex, és már ezekben is kevesellték. Az első epizódot kísérletként elengedem pár hét múlva aztán meglátjuk.
Örülök, ha tetszett bármi abból, bár a nagy része egyáltalán nem erotikus, sokkal inkább krimi.
Itt (is) lehet a népszerűségre törekedni, de tudjuk, hogy nincs egyetlen olyan történet sem, aki mindenkinek megfelelne. Ha azt írom, hogy nekem egy barát véleménye többet ér 100 másiknál akkor az hibás egyenlet lenne? Persze ezt (is) gondolhatja más másképpen.
Nem akarlak – nem is tudlak 😂 – kényszeríteni semmire. A te munkád, a te döntésed, a te eredményed... Nem ragozom, csak köszönöm, hogy ezt (is) megmutattad. 🙂
A problémám lényege: azokban az írásokban amelyeket szeretnék megmutatni egyre kevesebb a szex és több a történet. Pl. ezért nem jelent még meg semmi az 'Antológiából' amire felhívtad a figyelmem. Nincs elfelejtve!
Az lehet egy megoldás, hogy csak apránként "pötyögtetve" mutatom meg őket - talán egy gyűjtőcím alatt - így eljut azokhoz akiket érdekel, de nem riasztja el a fordításaimtól azokat akik a szexesebb sztorikat jobban kedvelik.
Ha azt mondanám légy férfi és merj feltenni bármit, amit elfogadnak, akkor talán megsértődnél. Így inkább csak biztatlak, hogy légy egy picit bátrabb. Amit elfogad a szerkesztőség, az ide való, bárki is mondana mást. Amennyiben kiderülne, hogy mégsem, akkor meg úgyse fogja azt látni itt többé senki. Ha bátortalan maradsz senki nem fogja olvasni és a lehetőséget is elveszed azoktól, akiknek tetszene. Ne büntess engem kérlek! 🙂