Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Lolamacko külön megkért, hogy beszéljelek rá a maradásra. Nem sikerült, mert Tőlem e fenti három írásoddal köszöntél el. Úgy kezdődött, hogy vegyem úgy hogy Miriam csak egy tündér ki boldogságot ad át. Te egy nagyon JÓ TÜNDÉR VOLTÁL, mert nagyon boldoggá tetted napjaimat.
Egy jótevő tündérként LOLITA világhíres regény főhőseként zárlak örökre aszívembe. Fiatal tested és az én öreg aszalt testem nem számított szeretet adásában, mert a léleknek nincs kora. Mi a lelkünkkel szerettük egymást.
Jó Isten áldása kísérje jóságos útjait minden Zuglóban élő Angyalkát!
ÁMEN
Nagy tisztelettel, búcsúzom tőled, és mihamarabbi gyógyulás reményében:
Lolamacko külön megkért, hogy beszéljelek rá a maradásra. Nem sikerült, mert Tőlem e fenti három írásoddal köszöntél el. Úgy kezdődött, hogy vegyem úgy hogy Miriam csak egy tündér ki boldogságot ad át. Te egy nagyon JÓ TÜNDÉR VOLTÁL, mert nagyon boldoggá tetted napjaimat.
Egy jótevő tündérként LOLITA világhíres regény főhőseként zárlak örökre aszívembe.
Fiatal tested és az én öreg aszalt testem nem számított szeretet adásában, mert a léleknek nincs kora. Mi a lelkünkkel szerettük egymást.
Jó Isten áldása kísérje jóságos útjait minden Zuglóban élő Angyalkát!
ÁMEN
Nagy tisztelettel, búcsúzom tőled, és mihamarabbi gyógyulás reményében:
"Álmoska5"