Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A vizelet steril. Nagyapámék korában még gyógyszerként is alkalmazták. A széklet gyógyhatását a régi otvosok elismerik, persze nem szájon át alkalmazva. Mégis, így nem találom gusztusosnak.
Ezt Tőle kérded meg! Kedves JakeAmazing Úr! Én olvadoztam, mint cukor a vízben amikor megláttam. (Nincs 30 éves , egyetemet és más művészeti iskolákon képezte magát. Rettenetesen művelt és egy vén embernek ilyeneket írt, nem tudtam felfogni és megérteni. Semmi érdekből. Valahogy - amit nem tudok, mert nem közölte velem - meg kedvelhetett! Csak én a Stroke betegségem miatt időben sajnos nem vettem észre)
A második házasságomban, pont ma ismerkedtünk össze 40 éve a hévízi BÁNYÁSZ SZOT Üdülőben (Ma 5* - os CARBONA Wellness Hotel) Feleségem 83 éves én 79.-et taposom. Talán abban segített, hogy elhitte - mert sajnos IGAZ! -, hogy Feleségeimhez -mindig- hű voltam, de a jelen napig a péniszem soha nem volt nő szájába, és én sem nyalhattam puncit. Ami abból adódik, hogy az orális és anális szexet, soha nem éltem át, pedig perverz gondolataim, mindig arra törekedett!
25-30 éve PINÁT se érinettem, viszont a vágyaim megmaradtak. 26 éve nyugdíjas vagyok. Pesten dolgoztam, és a Nagyfuvaros utca 8.-ban volt a szolgálati lakásom mint főtiszt állandóan egyenruhában jártam dolgozni onnan 500 méterre a VIII. ker.-i SZTK rendelő mellé. Munka után a fiatal prostikkal bármikor - még ingyen is -megkaphattam volna, ezeket a ma hiányát érző "különleges" aktusokat. BECSÜLETEM, BÜSZKEDSÉGEM ellen volt akkor, ma más ezt másképp értékelem. Nem volna hiány érzetem, ha akkor kissé félre lépek és csöndbe maradok. Túl lettem volna ezen a nagyon kíváncsivá tevő érzéseimen! Ennyi!
Kedves JakeAmazing Úr!
Én olvadoztam, mint cukor a vízben amikor megláttam.
(Nincs 30 éves , egyetemet és más művészeti iskolákon képezte magát. Rettenetesen művelt és egy vén embernek ilyeneket írt, nem tudtam felfogni és megérteni. Semmi érdekből. Valahogy - amit nem tudok, mert nem közölte velem - meg kedvelhetett! Csak én a Stroke betegségem miatt időben sajnos nem vettem észre)
A második házasságomban, pont ma ismerkedtünk össze 40 éve a hévízi BÁNYÁSZ SZOT Üdülőben (Ma 5* - os CARBONA Wellness Hotel) Feleségem 83 éves én 79.-et taposom. Talán abban segített, hogy elhitte - mert sajnos IGAZ! -, hogy Feleségeimhez -mindig- hű voltam, de a jelen napig a péniszem soha nem volt nő szájába, és én sem nyalhattam puncit. Ami abból adódik, hogy az orális és anális szexet, soha nem éltem át, pedig perverz gondolataim, mindig arra törekedett!
25-30 éve PINÁT se érinettem, viszont a vágyaim megmaradtak. 26 éve nyugdíjas vagyok. Pesten dolgoztam, és a Nagyfuvaros utca 8.-ban volt a szolgálati lakásom mint főtiszt állandóan egyenruhában jártam dolgozni onnan 500 méterre a VIII. ker.-i SZTK rendelő mellé. Munka után a fiatal prostikkal bármikor - még ingyen is -megkaphattam volna, ezeket a ma hiányát érző "különleges" aktusokat. BECSÜLETEM, BÜSZKEDSÉGEM ellen volt akkor, ma más ezt másképp értékelem. Nem volna hiány érzetem, ha akkor kissé félre lépek és csöndbe maradok. Túl lettem volna ezen a nagyon kíváncsivá tevő érzéseimen! Ennyi!
Tisztelettel:
"Álmoska5"