Élet a földbirtokon - Szepetneki Szepetneki Áron földesúr kastélyában

A témához tartozó történet:
Éva596, Lolamacko
27 236 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Lolamacko
2024. szeptember 23. 20:36
😂Ezen most jót nevettem. Ez a kis céda ilyen könnyen adta magát és ez hihetetlen? Nem hihetetlenebb, mint az a kisfarkú, akinek a szex közben nől a farka hatalmasra.
Ez ugyanolyan fantázia, mint bármelyik történet, ami itt megjelenik. Miért ne lehetett volna akkoriban is egy ilyen kis könnyűvérű lányka?
2
Ez egy válasz Kexi69 2024. szeptember 23. 20:18-kor írt üzenetére.
Kexi69
2024. szeptember 23. 20:18
Imádom a stílusotokat, és a fantáziátokat.
A nyelvezet, és a szépirodalmi műveket megszégyenítő szemléletes leírások kettőtök munkáját dícséri. GRAT! Ment a 10 pont!

És a negatív kritika:
Lehet, hogy TÉNYLEG normális volt akkoriban, de nekem szinte hihetetlen, hogy a földesúr lánya egy vadidegennek adja a szüzességét egy futó kalandban, gyorsban, vacsi előtt, de ez egy kicsit nekem valószínűtlen.
3
Welldone
2024. szeptember 23. 20:09
Jól megírt, kitűnöen megfogalmazott, kiváló körképet kaptunk a kor szexuális műveltségéről és szabadosságáról.
1
kaliban
2024. szeptember 23. 18:21
Nekem tetszik. Féltem tőle, hogy ez a téma, (kor) majd távol áll tőlem, de a jó elbeszélő stílus és a mértékletes archaikusság miatt magával ragadott és simán láttam magam előtt az eseményeket. A sztori, a család tagjainak klf. nézőpontjából nagyon szemléletes, és a szex jelenetek is jók. A "bonyodalom", ahogy szembesül az úr azzal, hogy a saját lányát kívánta meg, különösen tetszik.
Eddig frankó, de ezt még folytatásért kiállt. Ahogy ismerlek benneteket, szerintem az hasonlóan magas színvonalú lesz.
Várom a következő részt!
2
Éva596
2024. szeptember 23. 17:45
Szó sincs arról, hogy megbántottál volna. Két teljesen különböző stílust egy történetben összehozni úgy, hogy az jó legyen szinte lehetetlen. Ezért is alkalmazkodtunk egymáshoz, és sajátítottuk el egy kicsit, amennyi éppen kellett, a másik írásmódját, stílusát. Hogy ez mennyire sikerült, azt a történeteinkben láthatod. És hogy mennyire igaz, volt olyan Lola rész, amire azt hittem, én írtam, amikor a készanyagot átolvastam.
2
Ez egy válasz Magam 2024. szeptember 23. 17:26-kor írt üzenetére.
Magam
2024. szeptember 23. 17:26
Éva drága! Biztos igazad van, vagyis így igaz. Én is tanulok Lolától, de én a romantikát. És igen hibáztam azt gondolva ami a Kekszi69-vel köztünk ban.íazaz én írom a mesét, ő a szexet és a helyes magyardságot. Bocsika, ha megbántottalak. Amúgy meg szeretlek mindkettőtöket és várom a folytatást
1
Ez egy válasz Éva596 2024. szeptember 23. 16:40-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. szeptember 23. 16:46
Nem a feudalizmusról akartunk írni. Úgy gondoltuk, hogy egy földesúr, nemes ember családjába belepottyanunk egy adott pillanatban, és onnan írjuk mi történik velük, egy másik adott pillanatig, amikor a sorozatnak vége lesz. Mi tudjuk mikor jön el ez a pillanat, és mi lesz az, de az olvasóknak végig kell rágniuk magukat a részeken, hogy aztán az utolsó rész végén megtapasztalják ténylegesen azt a pillanatot, ami után csak egy szót lehetne írni: VÉGE.
2
Ez egy válasz salsa 2024. szeptember 23. 16:08-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. szeptember 23. 16:40
Kedves Magam!
Kommentedben többek között ezt írod: "Lola a mesélő, Éva pedig a szexuális vonalat képviseli, és tökéletesen kiegészítitek egymást. " Csak ebben tévedsz. Ha megkérnélek, hogy írd össze mi Loláé és mi az enyém a történetben, biztos vagyok benne, hogy 75-80 százalékban tévednél. Ugyanis Lola megtanult úgy írni, mint én, és én úgy mint Lola. A kettőnk megírt részeit (előtte pontosan átbeszéljük miről kell írni) én fésülöm egybe, és amikor a készt elküldöm Lolának, sokszor ő sem tudja eldönteni, mit írt ő, össze kell vetnie a nála maradt sajátjával. Volt már egy ilyen kísérletünk, és aki elosztotta az anyagot köztünk, gyakorlatilag mindent fordítva írt, a Lola által írtakat nekem adta, és amit én írtam, azt Lolának. Egyetlen részt sem talált el. A dicséretet nagyon köszönjük, jól gondolod lesznek itt még fordulatok bőven. A második rész be van már adva, és még olyan 6-7 részt tervezünk. Pontosan tudjuk mikor lesz és mi lesz a vége.
2
Ez egy válasz Magam 2024. szeptember 23. 04:45-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. szeptember 23. 16:31
Mi nem nagy nevek vagyunk! Egyszerűen két ember, aki szeret írni, és az írásban megtaláltuk egymást. Viszont ha már betűkkel szennyezzük a papírt, a képernyőt, akkor csak úgy van értelme, ha az amit összehozunk jó, olvasmányos, érdekes, és még az oldal profilját is kielégíti. És mindig igyekszünk, hogy a folytatás jobb legyen, mint az előző. A második rész már be van adva, és ha majd elolvasod erről is meggyőződhetsz.
2
Ez egy válasz sztbali 2024. szeptember 23. 01:38-kor írt üzenetére.
salsa
2024. szeptember 23. 16:08
Hoppá!  Nem szöszöltök, egyből három szálon indítjátok a történetet. Bár még "csak" bevezetés, tetszik néhány eleme. Például a háttér. Még senki nem használta keretnek. Feudalizmus - minden függőségi, hatalmi és alávetettségi viszony melegágya. Az apa, a fia bármit tehet, ki meri felelősségre vonni? Érdekházasság, mint jövő a lánynak.
Az is tetszik, hogy 'in medias res 'indul a történet, nincs hosszú értekezés a múltról, és hogy ki honnan jött.
Összeszokott író páros. Minden adott egy érdekes, kiváló történethez.
1
kivancsifancsi
2024. szeptember 23. 10:04
A nagyon tisztelt Író párostól megszokott szintű történet, csak sajnos mind kevesebben leszünk olvasók akik még értik és át tudják élni a megírtakat és annak a környezetét. Magam-hoz hasonlóan várom a folytatást és a benne rejlő fordulatokat.
2
Magam
2024. szeptember 23. 04:45
Kedves Lola és Éva,
Már az elejétől fogva éreztem,tudom, hogy párosotok remekül működik. Lola a mesélő, Éva pedig a szexuális vonalat képviseli, és tökéletesen kiegészítitek egymást. Az írásotok olyan, mint egy jól nyújtható rétestészta, amelyet mesterien húztok el – még a középkorban játszódó sorozatban is. A történetben rengeteg potenciál rejlik, és az írók személyiségét ismerve biztos vagyok benne, hogy lesz itt még csattanó, fordulat, nevetés és talán egy kis düh is pálcázással, nem is beszélve a nemkevés pikantériáról. Alig várom a folytatást, köszönöm nektek az eddigi élményt!
4
sztbali
2024. szeptember 23. 01:38
A nagy nevektől egy új és fordulatokban gazdag sorozatot kapunk? A megközelítés tényleg új, de a folytatás fog dönteni arról, hogy mennyire lesz ígéretes ez a sorozat.
0
T
Törté-Net
2024. szeptember 23. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1