Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Elárulom neked, hogy én adtam boldogságot a fácánleves tetején úszó zsírcseppeknek. De meglett az eredménye, mert mosolyt csalt az arcodra. Talán ettől lettek boldogok.
Nagyon tetszett a történet.Megmosolyogtató apróság volt, hogy a húsleves tetején boldog zsírcseppek úszkálnak. Mitől lettek boldogok? Várom a folytatást! Ment a 10 pont.
Ez valóban egy család története, de véletlenül sincs benne családon belüli szex, mert azt én nem tűröm, és nem írom. Csak itt az oldalon családi történetekben mindben a családtagok szexelnek egymással, de az én, a mi történeteinkben ilyet nem találsz.
Szuper, hogy felfigyeltél rá. Utána olvastam, hogy akkoriban ez a két leánynév mennyire népszerű volt, a császárnő miatt is. Remélem a folytatás is tetszeni fog. A film forog tovább...
Én pedig elárulom, hogy imádtam a punciban nővő fejlődési rendellenességről szóló sorozatodat! Csak arra nem tudtam rájönni, hogy mindkettőnknek hogyan jutott eszébe egymástól függetlenül, ugyanabban az időben a kis farokról írni. Pedig nem volt köztünk gondolatátvitel. De az szuper volt ahogy megírtad!
Mond valamit neked a kígyó és a nyúl meséje? A kígyó megemelkedik és szinte hipnotizálja a nyulat, és az nem tud menekülni, és a kígyónak íze falat lesz. Így a tóból kilépő meztelen, izmos férfi a lengő farkával, szinte hipnotizálta a lányt, aki nem tudta róla levenni a szemét. Nem feküdt a férfi elé, a férfi fogta meg, és ő nem tudott ellene tenni semmit, annyira megigézte a látvány. Azaz a férfi egyszerűen levadászta a lányt, akiről nem tudta ki, a ruhája alapján szolgálónak nézte, ő meg ugye, ha hinni lehet a történetnek báró.
Kedves Kexi! A micro vs lófarkú nyomot hagyott bennünk, de igazából minden írónak az a célja, hogy nyomot hagyjon, hogy emlékezzenek arra amit írt. Jó, hogy megírtad. Benned is nyomot hagyott a mi lányunk, aki ilyen könnyen odaadta magát. Remélem a többi részben is lesz néhány meghökkentő elem, ami majd nyomot hagy benned. Lehet, hogy kellene olyan lányt is beleírnunk, aki ellentmond és nem adja magát.
Kedves Lolamackó és Éva 596! Ez úton kérek bocsánatot, hogy elhagyta tollamat a micropénis vs lófarok írásom. Ha tudom, hogy ily mély sebeket ejt, csírájában fojtom el még a gondolatot is! Ettől függetlenül a korhű ábrázolás és a földesúr önkényuralma, valamint a hímsoviniszta allűr megért egy misét. Csak a földesúr lányától vártam volna el némi ellenkezést, a neveltetésére, vagy a rangbélis különbségre hivatkozva.
Köszönjük szépen a dicséretet, a kedves szavakat. Én sajnos, ha akarnám sem tudnám viszonozni, mert olyan történeteket, amiben családi szex van, elvből nem olvasok. Így nem tudom megítélni a felrakott írásod milyenségét.
A kritikára. Kell ez is, mert ebből lehet tanulni. És akkor megkérdezem: ha a futó kalandban lassan és nem vacsora, hanem ebéd előtt adja oda magát, akkor hihetőbb lenne? Jól mondta neked Lola, ez az egész fantázia, hiszen egyikünk sem élt - szerencsére - az ezernyolcszázas évek elején. És a fantáziában minden lehetséges, még az is, hogy a pici kuki nagyra nő.
Várom a folytatást! Ment a 10 pont.
És még mosolyogtató is.-Mária és végül Terézia😄
Jöhet a folytatás.
Vagy a kollektív tudatalatti ...
Becserkészni a vadat, és elejteni.
Ha a nyúl kifekszik a vadász elé, abban nincs meg a vadászat öröme
A micro vs lófarkú nyomot hagyott bennünk, de igazából minden írónak az a célja, hogy nyomot hagyjon, hogy emlékezzenek arra amit írt. Jó, hogy megírtad.
Benned is nyomot hagyott a mi lányunk, aki ilyen könnyen odaadta magát. Remélem a többi részben is lesz néhány meghökkentő elem, ami majd nyomot hagy benned. Lehet, hogy kellene olyan lányt is beleírnunk, aki ellentmond és nem adja magát.
Ez úton kérek bocsánatot, hogy elhagyta tollamat a micropénis vs lófarok írásom. Ha tudom, hogy ily mély sebeket ejt, csírájában fojtom el még a gondolatot is!
Ettől függetlenül a korhű ábrázolás és a földesúr önkényuralma, valamint a hímsoviniszta allűr megért egy misét.
Csak a földesúr lányától vártam volna el némi ellenkezést, a neveltetésére, vagy a rangbélis különbségre hivatkozva.