Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ismét elolvastam és még bensőségesebbnek találtam. De ilyenre még nem emlékszem, hogy megtörtént volna, hogy ilyen sok szerzőtársa megdicsérjen valakit. Gratulálok az elismeréshez.
Én tudom milyen a fantáziáddal, az agyaddal együtt dolgozni, hiszen régóta írjuk együtt a szexuálterapeutát. De mégis tudsz meg nekem is meglepetéseket okozni a műveiddel. Fantasztikus látásmód, gyönyörű írás készség és töménytelen érzelem. Én a realista, mindig ezt a romantikát irigyeltem benned, én erről már lemondtam, melletted ebben nagy nem lehet senki.
Nekem is nagyon tetszett. Érdekes, hogy most nem a lány szemszögét, hanem a ffi. nézőpontját mutattad meg, az ő érzelmei, vágyai vannak a fókuszban. Gratulálok, nagyon szép volt! 10p
Gratulálok!