Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Igen emlékszem a kezdeti alkotásaim stílusára adott kommentjeidre. Ime: nem szeretem az erőszakot, ez erőszak, nem a világom, és még pár ilyen. Ez az írás azért született és lett teljesen más stílusú, mert páran elkezdtek s/m történeteket írni, olyanok akik korábban még nem írtak, vagy ódzkodtak tőle. És mi lett a vége: Veterán, aki korábbi írásaimnál mindig az erőszakra hivatkozott, most az írja: "A verés tényleg nem mindig erőszak." És te, aki ugyanezzel bombáztál, most: "Igen, ha mindkét fél akarja, az s/m nem erőszak." Talán így sikerült az s/m-et itt az oldalon egy kicsit a helyére tenni, és végre az olvasók kezdik megérteni, elismerni, hogy at s/m és az erőszak két különböző fogalom.
Ugye, hogy nem is olyan vészes egy s/m történetet összehozni. Íme te is írtál egyet, és remélem folytatod, pedig nagyon ódzkodtál tőle, hogy nem a te világod. Annyi féle anyagot írtál már, hogy ez is elfér köztük. Többek között az Üzleti vállalkozás sztorid is ihletet, és rávett ennek a kis sztorinak a megírására, elsősorban, hogy sikerüljön végre meggyőzni a sok tamáskodót, hogy az s/m nem erőszak.
Bevallom, eddig úgy éreztem, ez nem az én világom, de most, ezt olvasva egy olyan világ tárult elém, ami teljesen új fényben tünteti fel a dolgokat. Köszönöm, hogy rávilágítottál és megmutattad.
Éva! Én sokat tanultam és tanulok tőled. Köszönöm, hogy addig elvezettél, hogy olvassam és próbáljam írni.(na az még nagyon döcögősen megy segítség nélkül). Minden viszolygónak a téma iránt ajánlom, olvassa el, nem fog csalódni. Ja és ha nem olvasid ne pontozd.
79,-be járok, de csak most értettem meg, amit Kedves Éva596 ikrásával megmagyaráz! Ezek után, nem fogom magam vissza, bátran fogom végigolvasni, mert tényleg nem erőszak. Gratulálok és további szép sikereket! 10.P
És te, aki ugyanezzel bombáztál, most: "Igen, ha mindkét fél akarja, az s/m nem erőszak."
Talán így sikerült az s/m-et itt az oldalon egy kicsit a helyére tenni, és végre az olvasók kezdik megérteni, elismerni, hogy at s/m és az erőszak két különböző fogalom.
Ezek után, nem fogom magam vissza, bátran fogom végigolvasni, mert tényleg nem erőszak. Gratulálok és további szép sikereket!
10.P
"Álmoska5"