Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Gyönyörű volt (!) ez a regény (!!). (!) Miért mertem leírni, hogy gyönyörű VOLT? Ast hiszem a gyönyörűt nem kell magyarázni. A múlt időt talán igen. Én is ágáltam a folytatásért, mert most, ilyen hosszú idő után is szívesen olvasnám Lili további sorsát, hiszen nagyon megkedveltem ezt a nehezen induló, talpraesett, érzékeny lelkű leányzót. De be kell látnom, hogy nehéz (ha nem lehetetlen) lenne ehhez a sorozathoz érdekfeszítő és érzéki folytatást írni. (!!) Miért írtam, hogy regény? Mert mind terjedelmében, mind stílusában megfelel a regényeknél elvárt normáknak. Legfeljebb a könyvet be kéne fóliázni (😄).
Nem tudom, hogy sajnáljam, vagy irigyeljem Pétert. Az biztos, hogy nyugodt élete nem lesz ez mellett a tüneményes boszorka mellett. Bízom benne, hogy azért boldogok lesznek ennyi kavarodás után, és Lili is kitart végre a választása mellett. Lolamackó! Köszönöm ezt a szép, kalandos és romantikus "regényt". 😍
A lány addig zárt életet élt és aztán rögtön házas lett, igazából még nem is élte meg a fiatalságát és mikor kiszabadult a házasságból is és az intézeti szigorúságból is, végre szabad volt, felszabadultan próbálgatta a szárnyait, kissé bohókásan, de aztán okosan, mert nem züllött el, nem kezdett drogozni, inni. Ő mégiscsak egy okos, megfontolt lány, aki a sorstársain szeretett volna segíteni, hogy azok igazi gyerekkort éljenek meg és boldog fiatalságot.
(!) Miért mertem leírni, hogy gyönyörű VOLT? Ast hiszem a gyönyörűt nem kell magyarázni. A múlt időt talán igen. Én is ágáltam a folytatásért, mert most, ilyen hosszú idő után is szívesen olvasnám Lili további sorsát, hiszen nagyon megkedveltem ezt a nehezen induló, talpraesett, érzékeny lelkű leányzót. De be kell látnom, hogy nehéz (ha nem lehetetlen) lenne ehhez a sorozathoz érdekfeszítő és érzéki folytatást írni.
(!!) Miért írtam, hogy regény? Mert mind terjedelmében, mind stílusában megfelel a regényeknél elvárt normáknak. Legfeljebb a könyvet be kéne fóliázni (😄).
Lolamackó! Köszönöm ezt a szép, kalandos és romantikus "regényt".
😍