Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Most nem úgy tűnik, hogy bárki számára vert a helyzet, ha van folytatás, ha nincs. Mindenki tovább éli az életét. Kétségtelenül Lili a leghatározottabb, Ő felnőtt. A grófok meg az arisztokratikus életüket majd élik tovább. A folytatást természeten nagyon várom, hogy kedves Lolamacko, hogy Te mit hozol ki ebből. Egy gonoszkodó megjegyzés a "mindig jót akarok nekik"-ről: "A pokolba vezető egyik út jó szándékokkal van kikövezve, csak hosszú. A gyorsabb útvonalat a tudatlanság köve borítja, ebben pedig azok az okosak a legjobbak, akik nem akarnak tudomást venni róla. (Mark Lawrence) (https://www.citatum.hu/idezet/74813)"
Kedves Lolamacko, azt hiszem, ezt a nagy dilemmát láttam előre az előző rész után. Akkor azt írtam, hogy bízom benned, hogy találsz jobb megoldást. Ez a vég meg sem fordult a fejemben és remélem, mégsem ez a vége. Eddig a három megkedvelt emberből egyik sem lett boldog. De nem biztattál folytatással. Különösen Lilit sajnálom. A két szék között a pad alá esett. Persze a pad alatt még találhat kincset. Elvben.
Egy gonoszkodó megjegyzés a "mindig jót akarok nekik"-ről:
"A pokolba vezető egyik út jó szándékokkal van kikövezve, csak hosszú. A gyorsabb útvonalat a tudatlanság köve borítja, ebben pedig azok az okosak a legjobbak, akik nem akarnak tudomást venni róla. (Mark Lawrence) (https://www.citatum.hu/idezet/74813)"
azt hiszem, ezt a nagy dilemmát láttam előre az előző rész után. Akkor azt írtam, hogy bízom benned, hogy találsz jobb megoldást. Ez a vég meg sem fordult a fejemben és remélem, mégsem ez a vége. Eddig a három megkedvelt emberből egyik sem lett boldog. De nem biztattál folytatással. Különösen Lilit sajnálom. A két szék között a pad alá esett. Persze a pad alatt még találhat kincset. Elvben.
10.P
"Álmoska5"