Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Azoknak, akik olvasás nélkül nyomnak 1 pontot, szerintem szükségük van a jó doktor segítségére, aztán majd közben eldönti, hogy megkóstolja-e az agyukat. 😁
Úgy tudom, hogy Hannibal Lecter neves pszichoterepeuta vállal mindent, igaz ha megkívánja a kezelés végén meg is eszi a pácienst, vagy az orrát harapja le. Javaslom őt a lepontozók kezelésére.
Én nem tippelgetek. Remélem olvasta a pontot adó, amivel megköszöntem neki. Ha még azután is boldog, az már az ő baja, bár gyógyítani kellene. És erre Éva doktornő képtelen.
Végtelenül egyszerű! Nem az összpontszám volt a gondom, hanem az első 7 pontozó 7x10 pontot adott, erre tette rá a kedves olvasó a maga 1 pontos szavazatát, és lett a 70 pontból 71, a tízes átlagból 8,88. Ezt nem tetszett, mert ez szándékos kiszúrás volt. Így már érthetőbb?
Én észre sem vettem a hibákat, annyira lebilincselt a történet. A szülők szendvics partyja elég húzósta sikerült, a kezelés pedig feltette az i-re a pontot. Nagyon jó kis sorozat, várom a további pácienseket. Gratulálok lányok! 👏
Nem nagyon értem ezt az eszmefuttatásodat, bár igazán tetszett, remek kis odaszúrás. No de kinek? Hiszen 23 szavazat átlaga 8,57 pont, az elég messze van az 1-től. Részemről ment a tíz pont 🙂
U.i.: Benne maradt ugyan néhány elgépelés, lemaradt betű, de nem zavaró. Ennyi egy újságcikkben is előfordul.
Kedves ismeretlen, a névtelenség mögé bújó szavazónk! Nagyon köszönjük, hogy munkákat elolvastad, és alaposan értékelve 1 azaz egy pontot adtál rá. Reméljük nagyot élveztél, amikor megjelölted az egy csillagot, majd kielégült mosollyal nyomtál rá. Ez legyen életed legnagyobb élménye! Mi nem haragszunk, kifejezetten örülünk, hogy ilyen értelmes, kedves olvasónk vagy, és nagy kielégülést szereztünk neked, hogy a semmire nem alkalmas történetünket így, az általad elképzelt maximális pontszámmal jutalmaztad. Még egyszer nagyon köszönjük!
A-val kezdődik a nickneve?
És ndreas-ra végződik?
Nem nagyon értem ezt az eszmefuttatásodat, bár igazán tetszett, remek kis odaszúrás. No de kinek? Hiszen 23 szavazat átlaga 8,57 pont, az elég messze van az 1-től.
Részemről ment a tíz pont 🙂
U.i.: Benne maradt ugyan néhány elgépelés, lemaradt betű, de nem zavaró. Ennyi egy újságcikkben is előfordul.
Nagyon köszönjük, hogy munkákat elolvastad, és alaposan értékelve 1 azaz egy pontot adtál rá. Reméljük nagyot élveztél, amikor megjelölted az egy csillagot, majd kielégült mosollyal nyomtál rá. Ez legyen életed legnagyobb élménye! Mi nem haragszunk, kifejezetten örülünk, hogy ilyen értelmes, kedves olvasónk vagy, és nagy kielégülést szereztünk neked, hogy a semmire nem alkalmas történetünket így, az általad elképzelt maximális pontszámmal jutalmaztad. Még egyszer nagyon köszönjük!