Sallay Gabit nem is fenekelik el

A témához tartozó történet:
Miriam
8 276 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Kexi69
ma 21:04
#10
Ha Andreas6 -nak akarsz megfelelni (Nem jött be.1 pont), kösd fel az alsóneműt. Ha rövid a sztori, egy pont. Ha hosszú, az a baj, egy pont. Ha nincs benne szex, unalmas, egy pont. Ha van benne, Nem jött be.1 pont. Ha hetero, egy pont. Ha meleg, vagy leszbi, Nem jött be.1 pont.
Tehát javaslom, jegyezd meg a védjegyét, és ennek figyelembe vételével hass, alkoss, gyarapíts.
1
Ez egy válasz Miriam tegnap 18:19-kor írt üzenetére.
Miriam
tegnap 18:19
#9
Nagyjából az történt, amire számítani lehetett. Ez az a hely, ahol Shakespeare-t is kiátkoznátok, mondván, hogy mi a bánatnak császkál Hamlet, éjszaka a helsingőri vár fokán és a mit keres a kezében egy koponya, ráadásul miért filozofálgat a világ dolgairól, a helyett hogy jól megbúbolná Gertrudot és Opheliát vagy bárki mást.
Hát igen...  nem lehet mindenki kedvére írni. Tény hogy az, hogy a pornó műfajban a stilusbravurok furcsán hatnak, és mivel itt nem szokás érdemi beszélgetéseket folyattni a műról, azért a legegyszerűbb válasz az, hogy " nekem nem jött be" vagy az hogy "1 pont" 
Gyanítom, hogy mostani birálóim ott veszítették el a fonalat, amikor LMBTQ aktivistákról merészeltem beszélni...
2
Álmoska5
tegnap 15:38
#8
Én azt mondom, hogy egy fiatal írónak is van helye közöttünk.  Ő is bőven elférne közöttünk! Színesedne a választék és gyönyörűek a munkái.

"Álmoska5"
1
Waderlaci
tegnap 13:31
#7
Elcseszte a banda, mikor évikére bízták az írásban való "megbüntetésem" . Neked kellett volna megírnod, annak lett volna értelme. Azt lehet, hogy "megkaptam volna", ahogy most Szürke Gandalf... bocsánat... DórikaAnnuska is megkapta. Szép döfés lett! 😁
1
t
tibee72
tegnap 12:34
#6
Ez nekem sem jött be.
-1
Miriam
2024. július 4. 14:12
#5
Külöböző stilusokkal kisérletezgetek, a mostani egy abszurd, amely értelemszerűen   provokatív irányzat. Nem kívánok senkit sem meggyőzni, de ha már belekeverdtem a témána, megpróbálok néhány érvet felsorolni az abszurd irodalom mellett:
Ellentmondás és paradoxonok: Az abszurd irodalom gyakran ellentmondásokkal és paradoxonokkal játszik. Ez lehetővé teszi, hogy az olvasók új szemszögből lássák a világot és a mindennapi életet.
Humor és ironia: Az abszurd irodalom gyakran humorral és iróniával dolgozik. A groteszk helyzetek és karakterek megnevettetik az olvasót, miközben rámutatnak az emberi lét abszurditására.
Szabadság és kreativitás: Az abszurd irodalom nem követi a hagyományos szabályokat vagy elvárásokat. Ez lehetővé teszi a szerzőknek, hogy kreatívan kifejezzék gondolataikat és érzéseiket.
Filozófiai mélység: Az abszurd irodalom gyakran filozófiai kérdéseket vet fel, például az élet értelmét, a halált és az identitást. Ez lehetővé teszi az olvasók számára, hogy elmélkedjenek és saját gondolataikat megfogalmazzák.
Kihívás a konvencióknak: Az abszurd irodalom szándékosan megtöri a hagyományos irodalmi normákat. Ez kihívást jelent az olvasóknak, és lehetőséget ad a gondolkodásra és a vitára.
Természetesen az abszurd irodalom nem mindenki ízlésének megfelelő, de éppen ez a sokszínűség teszi izgalmassá és fontossá az irodalmi világban. Nyilván a Törté-Netek nem a legalkalmasabb terep erre. De én eddig is kilógtam az itteni közösségből, ami természetesen nem baj, mint ahogy a bevezetőben is idéztem a hires latin mondást: "a könyveknek megvan a saját sorsuk".

Ennyit gondoltam még elmondani az "utolsó szó jogán". Ez volt az utolsó publikációm ezen a helyen.
1
Tiltakozó77
2024. július 4. 09:17
#4
Nem vettétek észre ez egy válasz  doriangrey június 07. 08:34  - i kommentjére.
Nem csak ígérte, hanem valóra is váltotta. Gratulálok,  szép munka, már a ráfordított időért is: 10.p.
3
salsa
2024. július 4. 07:31
#3
Ön- és olvasói ízlésparódia? Kövezzetek meg, de nekem tetszett. Lehet úgy is írni, hogy pontosan kimérjük a történet-szex arányt, ahogy a legtöbb olvasónak tetszik. Valahogy jobban szeretem azokat az írásaidat amiket a saját ízlésed szerint alkotsz meg, törekedve a hiteles környezetre (Szerencsés bűnbeesés). Ne térj el tőle mert ez a védjegyed, ebben különbözöl a többi írótól.
1
Andreas6
2024. július 4. 06:12
#2
Humor akart lenni? Nem jött be.1 pontot adtam.
0
T
Törté-Net
2024. július 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1