Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A szöveg mögötti árnyékolás, nekem megnehezítette az olvasást.
1
a
angel234
2021. április 7. 04:49
Nem tetszik a kép ábrázolás.
1
g
gaborthefirst
2013. július 25. 07:22
Én nem tudom Bikmakkocska te melyik 'filmet' nézted. Tudniillik ilyen egy képregény. Ez képregény, ez egy igazi képregény! És nem azért az, mert tetszik nekem, hanem azért, mert igényes a képi világa és értelmes a története. Ezért is tetszik. 🙂 Fattori ezen művészi alkotása una perla, egy igazgyöngy!!! Ezek szerint disznók elé lett szórva ... de mégsem! 😉 SandWorm nem dolgoztál hiába, nekem nagyon tetszett. 10 pont. Kösz, üdv!
1
B
Bikmakkocska
2013. május 23. 11:16
Csöppet sem szép, tömény durvaság. Aztán, pont egy ilyen sorozat után szokott jönni a szerelmi vallomás. Ezt a rajzoló sem gondolhatta komolyan.