Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
"...ahol lehetőség van pontozásra, akkor kizárólag 1 vagy 10–est adj." Szívem szerint 9 pontot adtam volna (persze csak olyan apróságok miatt, mint az, hogy az idézet mondat végére felkiáltó jel illett volna - felszólító mondat), de így 10 pont. Egy nő óhajának soha nem tudtam ellenállni, pláne ellentmondani. Egy "Törölt felhasználó" esetében pláne. Köszönöm a kellemes történetet.
Én ennél többet írok, mint Andreas6 kollega. Titti én bámulattal, nagy tisztelettel és tudatosan ragaszkodom írásaidhoz, mert a Szendvics és az Anál témában szerettem meg a stílusodat, meg piszkosú fiatal vagy hozzánk. Én kiírom, mert imádom amikor visszaszeretnek. 10.P
Bár szerintem nem is vitatkozna, ha ilyen értékelést látna, hanem megköszönné. :D
Szívem szerint 9 pontot adtam volna (persze csak olyan apróságok miatt, mint az, hogy az idézet mondat végére felkiáltó jel illett volna - felszólító mondat), de így 10 pont. Egy nő óhajának soha nem tudtam ellenállni, pláne ellentmondani.
Egy "Törölt felhasználó" esetében pláne.
Köszönöm a kellemes történetet.
Titti én bámulattal, nagy tisztelettel és tudatosan ragaszkodom írásaidhoz, mert a Szendvics és az Anál témában szerettem meg a stílusodat, meg piszkosú fiatal vagy hozzánk. Én kiírom, mert imádom amikor visszaszeretnek. 10.P
"Álmoska5"