Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Háát... Igazából én azt az írónak szántam, de mivel tudom, hogy Sniff nem vevő ilyenre, hát egye fene. Ez akkor most célzott lesz, csak vigyázz el ne találjon. Nagyon. 😂 💋
Azt hallottam, hogy a kutyák hasonlítanak a gazdájukra. Az én kutyám ennél okosabb, nem kergeti a farkát. Nem fogok veled vetélkedni, hogy ki vállal felelősséget és ki nem. Mi mind a ketten olvastunk egy novellát, ami tetszett, de másképpen látjuk, mert más élethelyzetben vagyunk, mást éltünk meg eddig. Lehet, hogy te vagy a bölcsebb és öregebb és én megtanultam, hogy az időseket tisztelni kell.
Látszik, hogy nem láttad még, hogy a kutya hogyan kergeti a farkát: körbe-körbe. EZT játssza mindenki, aki a megjárta a mélyt és el van magától ájulva, hogy milyen szélsőségeken ment keresztül. De pont itt a vakságuk is: ezen kívül nem létezik többé a világ, mert a hamis öntömjén és az ösztönös vágy újból beránt, hogy az ember önmaga körül forogjon. Ebből nincs kiút. Terméketlen, mert bár gyönyörű poklot lehet belőle rajzolni - ide is -, de nem arról szól, hogy másnak mit adunk ezzel, hogy mást hogyan tartunk életben és esetleg hogyan vállalunk felelőséget másért...
Látszik, hogy te még nem voltál ott a mélyben, úgy igazán a gödör mélyén, ha ezt nem érted. Mikor a lábad érinti a gödör alját és már az lenne a legjobb, hogy ott megpihenj, a visszafordíthatatlanban, a végben, de aztán mégis valami erő fölvisz a felszínre, és miután a tüdőd megtelik az éltető oxigénnel, már eszedbe se jut a halál, mert élsz és ha már így történt, akkor miért ne.
Nahát, a pszichedelikus rémmesék korona nélküli királynője visszatért. Love.
De azért ezzel: "Olyankor elmész a végsőkig, eléred a legalját – tehát felemelkedsz. " bírnék vitatkozni, mert divatos, nettó önátbaszás. Az önigazolás nem indulhat önmagunkból, mert hiteltelenné korcsosul.
2
I
Indiana Jones
2024. május 13. 02:41
Többször is neki futottam, aztán félre tettem, de éreztem, hogy lesz majd olyan hangulat, amikor beüt a történet, és most hajnali fél három körül itt vagyok és értem, érzem.
A drog szerencsére az enyém se. A romantikus rész viszont nagyon ott volt. De az egésznek a szerkezete teljesen hihető, érthető. Nekem. Küldök is érte egy virtuális puszit. 🤗😘
Ez akkor most célzott lesz, csak vigyázz el ne találjon. Nagyon. 😂
💋
Cukrok vagytok ^^
De azért ezzel: "Olyankor elmész a végsőkig, eléred a legalját – tehát felemelkedsz. " bírnék vitatkozni, mert divatos, nettó önátbaszás. Az önigazolás nem indulhat önmagunkból, mert hiteltelenné korcsosul.