A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rés

A témához tartozó történet:
Éva596, Lolamacko
39 019 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Álmoska5
2024. május 1. 12:33
Nekem a doktornő Éva és az asszisztense, Judit szeretkezése volt elbűvölően megírva.  10.P

"Álmoska5"
2
veteran
2024. május 1. 10:07
Színvonal továbbra is remek.
2
kivancsifancsi
2024. május 1. 10:01
Eddig minden rendben a hírnév kialakulóban. Nemcsak Éva én is várom a kontroll milyen eredménnyel zárul. Drukkolok neked ÉVA.
2
Arya
2024. május 1. 09:57
Nekem volt egy ismerősöm, apu jó barátja, akiről az a hír járta, hogy akkora van neki, hogy a térdéhez kell szíjazni, máskülönben gondot okozna neki munka közben. Én akkor voltam 20 év körül és úgy gondoltam ez csak vicc lehet, vagy kedvesség. Még akkor sem hittem igazán, amikor a saját lánya, Andi mondott róla hasonlót. Egy alkalommal aput kerestem náluk és a nagykapu nem volt zárva, Miska bácsi meg a kert locsolása után saját magát tisztogatta a kerti csapnál. Ő meglepődött, én sikítottam egy kicsit, de onnantól már elhittem minden ilyen „rémtörténetet".  Később egyetlen alkalommal viccesen kérdeztem tőle, hogy: „Nem szédül?" mire ő annyit válaszolt, hogy neki idő kell még a szédüléshez is, és kacsintott. Belegondolva igazat adtam neki, mert egy akkora petrencésrúdnak valóban több időbe telik annyi vért összegyűjtenie, hogy merev legyen. Egy másik alkalommal Jutka néni, aki életük végéig a felesége maradt (első és egyetlen) pironkodva ismerte be, hogy bizony minden alkalommal törülközővel kellett körbe tekerni a férjét, hogy ne  legyen baleset és élvezni tudják az életet. Az orális kényeztetésről meg se mertem kérdezni, mert az ezredfordulón bizonyos körökben szégyennek számított, ha valaki azt elismerte. A bácsi azóta elment és kihagytam vele a beszélgetésen kívül minden más cselekvést. Andi későn ment férjhez, mert sokáig nem talált magához illő párt. Ma boldog családanya, de nem mertem rákérdezni mekkorát talált. Arra sem, hogy mit értett magához illő alatt.
 Ez is a múlt, mert ma már sok fiatal lány számol be arról büszkén, hogy mikor, hányszor, mekkorát bírt ő el. Viszont nekem attól kezdve nem hihetetlen az a méret sem. Talán ezért éltem egy időben tévhitben az átlagot illető kérdésben is, amikor at hittem, hogy az 20-25 centi. Érdemes volt ezzel is foglalkozni egy sztori erejéig, mert sokan más méretekkel nincsenek tisztában, bár valószínűleg egy ekkora „lófarok" mint ami a történetben szerepel nem túl gyakori.
4
sztbali
2024. május 1. 01:51
Még mindig megvan a megszokott magas színvonal. Kíváncsi vagyok, hogy milyen páciensek lesznek még.
2
T
Törté-Net
2024. május 1. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1