Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Szia. Ha munkának szántad akkor nem én vagyok az embered. De szórakozásból megpróbálhatjuk. Írj nekem! Please! Huú.. A képernyőm remeg az ilyen ötletektől 🙂 Komolyan. 🙂
2
C
Csakugy94
2023. szeptember 28. 03:04
Sziasztok nem tudom hogy jó szobában vagyok e de, az a kérdésem hogy esetleg valaki forditaná e Sultry Summer című képregényt, jelenleg az angol tudásom.... Elégé hanyag és biztosra vagyok benne hogy van aki ezt a munkát szívesen vállalja
1
z
zotya55
2012. április 24. 21:26
Sziasztok! Szereteném megkérdezni, hogyan lehet az oldalra rajzfilmeket feltölteni? Csak képregény és történet kategóriát találtam feltöltéseknél.
helló azt szeretném kérdezni hogy 25-26 perces videókat fel lehetne e tölteni?
1
arkangyal
2009. június 12. 08:52
Valóban lehetne több is a videókból
1
imilee
2009. április 28. 16:29
Sziasztok! Lehetne több video nemcsak képregény ezen az oldalon. A képregények frissülnek de a tv-t hanygolják. Pedig az lenne a legjobb. Több TV-ÉT szeretnénk.
1
Ati
2009. március 28. 07:58
Inkáb töröljétek ezt a szolgáltatásotokat,ugyse foglalkoztok vele sem a hozzászolásokkal!!!!
1
imilee
2009. március 19. 17:51
Hát tényleg lehetne több video meg új képregény is. És többször legyen frissités is.
1
Ati
2009. március 12. 13:25
November-28--------Március 12 ???????
1
Mac
2009. március 10. 09:45
ááá az mi hogy nem tom törölni a rossz hejre írt hozzá szólásom?:D
1
Mac
2009. március 5. 19:08
Régen volt 1 Girls nevű képregyén az miért lett levéve?
1
Ati
2008. december 23. 00:00
Jólenne ha többet frisstenétek TV.is meg a Képregényeket is!!!!!!!!!
1
T
Törté-Net
2007. december 12. 00:00
Ide várjuk a Törté-Net TV-vel kapcsolatos összes véleményt, ötletet! :)
Miért nem sikerült? Ezt nem tudom. :(
Ha munkának szántad akkor nem én vagyok az embered. De szórakozásból megpróbálhatjuk. Írj nekem! Please!
Huú.. A képernyőm remeg az ilyen ötletektől 🙂 Komolyan. 🙂
Szereteném megkérdezni, hogyan lehet az oldalra rajzfilmeket feltölteni?
Csak képregény és történet kategóriát találtam feltöltéseknél.
Töltök fel nemsoká erotika expos videómat 2011-es. Eve Hell, indavideo-ról, véleményeket írjatok.
Eve
Lehetne több video nemcsak képregény ezen az oldalon. A képregények frissülnek de a tv-t hanygolják. Pedig az lenne a legjobb. Több TV-ÉT szeretnénk.