Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
csaknorris: Minden felkerült történet és képregény után e-mail kiküldtük az értük járó 30 napos tagságikat. Amennyiben hozzád nem jutott vvolna el, kérlek írj egy ügyfélszolgálatra, utánanézünk, de kiküldve biztos ki lett.
Köszönöm a sok választ! Úgy látom nem sok értelme van ide feljárni. Se a VIP dolgomat nem hosszabbítják meg és még válaszra sem méltatnak csak a képregényeket húzzák be. Hihetetlen mi van itt...
Goldengate-ra hogy tudok belépni! Töltöttem fel egy képregényt is ki is került. Kérem jelezzenek. Várom a vip meghosszabbítását is. Köszönöm.
1
e
edem
2010. december 23. 18:39
most komolyan azért kell havonta 500 FT tagságit kifizetni, hogy cserébe HETENTE feltegyenek egy hosszabb képregényből 5-6 oldalt??!! Ez így nagyon kevés!!!
ráadásul régebben 3-4 naponta frissítettek, most meg hetente! kezd lehúzás-szagú lenni!!! ha nem lesz komolyabb változás én többet nem fizetek elő, az tuti!!! 500Ft-ért havonta kapok 10-20 oldal képregényt ami nem is összefüggő, hanem x számú képregény folytatása...
Nem tudom, jó helyre írtam-e. Hová tűntek a Farm Lessons képregények?
1
Ati
2008. május 29. 08:28
TÖBB MINT EGYHÓNAPJA NINCS ÚJ KÉPREGÉNY NEM KELLENE AZ ELŐ FIZETÉSEN CSÖKKENTENI V. MEGHOSSZABITTANI???????
1
MARSU
2008. május 23. 19:48
Le lehet tölteni a videókat??? Ha nem miért nem?
1
Kovi
2008. február 17. 13:33
Énis szomorú vagyok:(. De azért minden nap felnézzek hogy van-e valami új cucc.
1
Cardman
2008. február 11. 12:56
Somorú vagyok, hogy ennyire nyögvenyelősen frisül az oldal! Az az érzésem, hogy most fizettem elő utoljára!
1
dekk
2008. február 11. 02:14
miért nem dobtokfel filmeketis???????????
1
Peti
2008. február 2. 10:40
anna te hülye vagy A világon mindenhol a csapból is ez folyik muszáj pont ezt az oldalt fikázni? Mellesleg ha nem tetszik el lehet húzni a picsába nem kell erre az oldalra járni.
1
fecó
2008. január 9. 15:23
Ne haragudjatok de nincs képregény újitás!!!!!! Jó lene havi 4-5 képregényt olvasni!!! Igy elég nagy lehuzás fiuk!!!!!!!!!!!!!
1
MrM
2008. január 4. 12:32
Nem lehetne havonta többször is felrakni képregényeket????????????
1
Ati
2008. január 1. 10:13
Egy honap eltelt???????? ezért kel elő fizetni hogy ujat nekapjunk legalább hetente.
1
levi
2007. december 7. 13:07
nem tom hogy olvassa-e az ezt az üzit aki felrakja ide a képregényeket, de szeretném elmondani hogy felkellene rakni anime-manga képregényeket is mert azok is nagyon jók
1
eastwest
2007. december 3. 16:00
Hello
Szívesen fordítanék képregényeket, de hol találok letölthetôeket? Ha valaki tud segítsen! Köszönöm ew
1
lady monic
2007. november 8. 16:57
szerintem jobb lenne ha téma szerint (mint a történetek) szét lennének válogatva
Goldengate-ra hogy tudok belépni! Töltöttem fel egy képregényt is ki is került. Kérem jelezzenek. Várom a vip meghosszabbítását is.
Köszönöm.
Ez így nagyon kevés!!!
ráadásul régebben 3-4 naponta frissítettek, most meg hetente!
kezd lehúzás-szagú lenni!!!
ha nem lesz komolyabb változás én többet nem fizetek elő, az tuti!!!
500Ft-ért havonta kapok 10-20 oldal képregényt ami nem is összefüggő, hanem x számú képregény folytatása...
Nem tudom, jó helyre írtam-e. Hová tűntek a Farm Lessons képregények?
Ha nem miért nem?
A világon mindenhol a csapból is ez folyik muszáj pont ezt az oldalt fikázni?
Mellesleg ha nem tetszik el lehet húzni a picsába nem kell erre az oldalra járni.
Jó lene havi 4-5 képregényt olvasni!!!
Igy elég nagy lehuzás fiuk!!!!!!!!!!!!!
Szívesen fordítanék képregényeket, de hol találok letölthetôeket?
Ha valaki tud segítsen!
Köszönöm
ew