Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Három apáca sétálgat a piacon, és megállnak egy zöldséges standnál. Egyikőjük megkérdezi, mennyibe kerül az uborka. Kiderül, hogy egy dollárért négyet adnak. - Kérjük mind a négyet. - mondják az eladónak. - Minek ilyen sok maguknak? - kérdi az. - Hiszen csak hárman vannak! - Nem baj, legfeljebb egyet megeszünk.
Egy nőnek rettenetes rémálma van. Meztelenül rohan egy sikátorban, miközben egy hatalmas néger férfi kergeti. A nő rohan, rohan, de nincs menekvés. Megbotlik, elesik, és az ürge ráveti magát. A nő elkezd sikoltozni: - Mit akar maga tőlem? A fazon megáll és ránéz a nőre: - Én magától? Hisz maga álmodik engem.
A hipnotizőr nőt akar, de nincs pénze. Kimegy az utcára, egy prostituáltnak mélyen a szemébe néz és így szól. - Te most velem jössz, anélkül, hogy tudnád. A nő megy vele, mint az alvajáró. - Aztán feljössz hozzám, anélkül, hogy tudnád. Aztán az enyém leszel, anélkül, hogy tudnád. és most elmész fizetés nélkül, anélkül, hogy tudnád. A nő kábultan indul kifele és félig csukott szemmel így szól. - Te pedig elkaptad az AIDS-et, anélkül, hogy tudnád!
A temetőben egy sírásó dug egy nőt. Odamegy hozzá egy másik és megszólal: - Te, add má' kölcsön a nődet! Mire a sírásó: - Nem adom, ássá' te is magadnak egyet!
Bemegy egy fickó a kocsmába, és rendel egy üveg sört. - Egy forint lesz - mondja a csapos. - Tessék? Ilyen olcsó? És ha kérek egy pohár konyakot is? - Az is egy forint - mondja ismét a csapos. - És ha kérek egy egész üveggel, akkor az drágább? - Igen, akkor az két forintba kerül. - Ember, ha így folytatják akkor hamarosan becsukhatják a boltot. Maga itt a tulaj? - Nem, a főnök az emeleten van a feleségemmel. - És mit keresnek ott? - Ugyanazt csinálják, amit most én a főnök üzletével...
A lány mondja a fiúnak: - Ha Te egy igazi úriember volnál, nem csinálnál velem ilyet a hátsó ülésen! Erre a fiú: - Ha Te pedig úrilány volnál, akkor nem beszélnél teli szájjal!
Pistike sétál a nagyapjával a parkban. Egyszercsak meglátnak két kutyát, amint szerelmeskednek. - Mit csinálnak a kutyák? - kérdezi Pistike. - Tudod, most csinálják a kiskutyát. - feleli a nagyapja. Később mikor hazamennek, Pistike meglátja a szüleit, amint éppen szerelmeskednek. - Hát ti mit csináltok? - Tudod, csinálunk egy kistestvért neked! - felelik a szülei. - Nem lehetne inkább hátulról? - kérdezi Pistike. - Én sokkal jobban szeretnék egy kiskutyát.
A férj megcsalja a feleségét a titkárnőjével, de észreveszi, hogy a nagy szexcsata eredményeképp a vállán egy harapásnyom maradt. Miközben megy hazafelé, azon töpreng, mit mondjon az asszonynak. Belép a lakásba, a kutyájuk szalad felé. Hirtelen ötlettől vezérelve elkezd birkózni az állattal, majd mutatja a vállát a feleségnek: - Nézd csak, mit csinált velem ez a dög! A felesége széthúzza a blúzát: - Az semmi, nézd meg, az én melleimmel mit művelt!
A nyolcvanéves bácsika feleségül vesz egy 25 éves leányzót. Eljön a nászéjszaka, a feleség - gondolván hogy férjét elfárasztotta a ceremónia - külön hálószobában készül nyugovóra térni, amikor kopogtatnak az ajtón. Az öreg az, befekszik a felesége mellé. Mikor végeznek, jó éjszakát kíván az arának, majd eltávozik. A menyasszony már majdnem elalszik, amikor ismét kopogtatnak. Ismét az öreg az, szerelemre éhesen. Amikor befejezik, az öreg ismét jó éjszakát kíván, és elmegy. A menyasszony megint majdnem elalszik, de ismét jön a kopogás, a felajzott idősödő férjjel. Amikor befejezik, a leányzó nem hagyhatja szó nélkül az esetet: - Áruld már el, hogyan csinálod? Amilyen férfiakkal eddig dolgom volt, hiába voltak fiatalabbak, nem bírták háromszor egymás után. Honnan van ennyi energiád? Mire az öreg kicsit meglepetten: - Hogyan? Már jártam itt ma este?
" - Miert jó a szőrtelen a punci? - ??? - Mert nem kell szőrt szedegetni a fogaid közül! - És miért rossz? - ??? - Mert másnap óvodába kell vinni! " EZ KIBASZOT KEMÉNY!! 😀😀😀 hasonló: Mit mond egy pedo orvos a himlős gyerekre? -..a pöttyös az igazi.... :]
Hááááát...ez kevésbé humoros.....inkább röhejes!!!!
1
bookat11
2012. január 12. 12:41
- Honnan tudod, hogy a kurvának orgazmusa van? - Azt mondja: "Kérem a következőt!"
1
bookat11
2012. január 12. 12:37
- Miert jó a szőrtelen a punci? - ??? - Mert nem kell szőrt szedegetni a fogaid közül! - És miért rossz? - ??? - Mert másnap óvodába kell vinni!
1
Zoli bácsi
2009. október 6. 16:01
Kedves Szerkesztők és Hozzászólok!
Kíváncsiságból elolvastam hogy mi ez a humor oldal. Én nem szeretnék megbántani senkit sem, de én ezeken a vitákon inkább sírni tudok, mint nevetni. Szerintem nem kéne az oldalra beengedni a politikát semmiféle formában sem. A politika baromi messze van a szextől és esetleg csak annyiban, találkozhat a szex a politikával, mikor azt mondjuk: - Sz….jon le minden politikus vagy párt. Nagyon elkeserítő hogy az oldal szerkesztői teret engednek a politikának, ha még ilyen formában is.
1
Pontifex
2009. szeptember 21. 10:08
Áú!Azért kattintottam ide,mert a cím "humor"!Nos tíz perc alatt végigolvasva a hozzászólásokat,akár humorosnak is találhattam volna - ha nem lenne ennyire siralmas.(Igaz a történeteknél olvasva a hozzászólásokat is sokszor "feldúsult az agyvizem",amíg rá nem jöttem,hogy malíciával s némi szarkazmussal fogadva,még nevetni is tudok rajtuk!) No nem először veszem észre - csak,hogy még itt is(?)meglepett no(!) - hogy minkét politikai oldalra rendesen jutott "az Isten állatkertjéből"!Mondjuk az kicsit jobban zavar,hogy a jobboldalra is,mert volt idő, amikor azt minden szempontból különbnek hittem.No azért ide is jutott a sötétségből!Amúgy,hogy némi humor is jusson ide,idézem,ami a hozzászólók (főleg balos hozzászólók beírásairól,ti.a jobbos hozzászólók írásai más módon,mondhatnám dogmatikusan hülyék)írásairól eszembe jutott: "mélyenszántó ismeretek nem zavarják őket a véleményük kialakításában" - érti,aki érti,a fene sem bánja! Pax vobiscum!
1
énvagyok
2008. szeptember 27. 13:22
Miből jöhetünk rá, hogy egy férfi a saját neméhez vonzódik? -Abból, hogy ilyeneket mond: "Én kérem felháborítónak tartom, hogy ilyen magyar gárdák menetelhetnek, félelmet keltve ezzel a békés ADÓFIZETŐ ÁLLAMPOLGÁROKBAN!" -Szintén gyanús lehet a következő mondat: "Én márpedig akkoris az SZDSZ-ben látom Magyarország jövőjét!"
- Kérjük mind a négyet. - mondják az eladónak.
- Minek ilyen sok maguknak? - kérdi az. - Hiszen csak hárman vannak!
- Nem baj, legfeljebb egyet megeszünk.
- Mit akar maga tőlem?
A fazon megáll és ránéz a nőre:
- Én magától? Hisz maga álmodik engem.
- Te most velem jössz, anélkül, hogy tudnád.
A nő megy vele, mint az alvajáró.
- Aztán feljössz hozzám, anélkül, hogy tudnád. Aztán az enyém leszel, anélkül, hogy tudnád. és most elmész fizetés nélkül, anélkül, hogy tudnád. A nő kábultan indul kifele és félig csukott szemmel így szól.
- Te pedig elkaptad az AIDS-et, anélkül, hogy tudnád!
- Te, add má' kölcsön a nődet!
Mire a sírásó:
- Nem adom, ássá' te is magadnak egyet!
- ???
- Ó, hát az én vagyok!
- Egy forint lesz - mondja a csapos.
- Tessék? Ilyen olcsó? És ha kérek egy pohár konyakot is?
- Az is egy forint - mondja ismét a csapos.
- És ha kérek egy egész üveggel, akkor az drágább?
- Igen, akkor az két forintba kerül.
- Ember, ha így folytatják akkor hamarosan becsukhatják a boltot. Maga itt a tulaj?
- Nem, a főnök az emeleten van a feleségemmel.
- És mit keresnek ott?
- Ugyanazt csinálják, amit most én a főnök üzletével...
- Ha Te egy igazi úriember volnál, nem csinálnál velem ilyet a hátsó ülésen!
Erre a fiú:
- Ha Te pedig úrilány volnál, akkor nem beszélnél teli szájjal!
Egyszercsak meglátnak két kutyát, amint szerelmeskednek.
- Mit csinálnak a kutyák? - kérdezi Pistike.
- Tudod, most csinálják a kiskutyát. - feleli a nagyapja.
Később mikor hazamennek, Pistike meglátja a szüleit, amint éppen szerelmeskednek.
- Hát ti mit csináltok?
- Tudod, csinálunk egy kistestvért neked! - felelik a szülei.
- Nem lehetne inkább hátulról? - kérdezi Pistike. - Én sokkal jobban szeretnék egy kiskutyát.
- Nézd csak, mit csinált velem ez a dög!
A felesége széthúzza a blúzát:
- Az semmi, nézd meg, az én melleimmel mit művelt!
Mikor végeznek, jó éjszakát kíván az arának, majd eltávozik. A menyasszony már majdnem elalszik, amikor ismét kopogtatnak. Ismét az öreg az, szerelemre éhesen.
Amikor befejezik, az öreg ismét jó éjszakát kíván, és elmegy. A menyasszony megint majdnem elalszik, de ismét jön a kopogás, a felajzott idősödő férjjel.
Amikor befejezik, a leányzó nem hagyhatja szó nélkül az esetet:
- Áruld már el, hogyan csinálod? Amilyen férfiakkal eddig dolgom volt, hiába voltak fiatalabbak, nem bírták háromszor egymás után. Honnan van ennyi energiád?
Mire az öreg kicsit meglepetten:
- Hogyan? Már jártam itt ma este?
- Miert jó a szőrtelen a punci?
- ???
- Mert nem kell szőrt szedegetni a fogaid közül!
- És miért rossz?
- ???
- Mert másnap óvodába kell vinni!
"
EZ KIBASZOT KEMÉNY!! 😀😀😀
hasonló:
Mit mond egy pedo orvos a himlős gyerekre?
-..a pöttyös az igazi....
:]
- Azt mondja: "Kérem a következőt!"
- ???
- Mert nem kell szőrt szedegetni a fogaid közül!
- És miért rossz?
- ???
- Mert másnap óvodába kell vinni!
Kíváncsiságból elolvastam hogy mi ez a humor oldal.
Én nem szeretnék megbántani senkit sem, de én ezeken a vitákon inkább sírni tudok, mint nevetni. Szerintem nem kéne az oldalra beengedni a politikát semmiféle formában sem.
A politika baromi messze van a szextől és esetleg csak annyiban, találkozhat a szex a politikával, mikor azt mondjuk: - Sz….jon le minden politikus vagy párt.
Nagyon elkeserítő hogy az oldal szerkesztői teret engednek a politikának, ha még ilyen formában is.
No nem először veszem észre - csak,hogy még itt is(?)meglepett no(!) - hogy minkét politikai oldalra rendesen jutott "az Isten állatkertjéből"!Mondjuk az kicsit jobban zavar,hogy a jobboldalra is,mert volt idő, amikor azt minden szempontból különbnek hittem.No azért ide is jutott a sötétségből!Amúgy,hogy némi humor is jusson ide,idézem,ami a hozzászólók (főleg balos hozzászólók beírásairól,ti.a jobbos hozzászólók írásai más módon,mondhatnám dogmatikusan hülyék)írásairól eszembe jutott:
"mélyenszántó ismeretek nem zavarják őket a véleményük kialakításában" - érti,aki érti,a fene sem bánja!
Pax vobiscum!
-Abból, hogy ilyeneket mond: "Én kérem felháborítónak tartom, hogy ilyen magyar gárdák menetelhetnek, félelmet keltve ezzel a békés ADÓFIZETŐ ÁLLAMPOLGÁROKBAN!"
-Szintén gyanús lehet a következő mondat: "Én márpedig akkoris az SZDSZ-ben látom Magyarország jövőjét!"
Nem semmi!