Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Két rendőr veszekszik, hogy melyikük fia a hülyébb: - Biztos az én fiam a hülyébb! - Nem az enyém a hülyébb! Végül fogadnak, elmennek egymáshoz és letesztelik egymás fiát: - Hé fiam nézd már meg nem vagyok-e ott a buszmegállóban! A fiú lerohan, megnézi. Közben a másik rendőr megszólal: - Tényleg a te fiad a hülyébb, az ablakból is meg lehetett volna nézni.
1
t
t.555
2017. július 24. 02:24
- Mi a különbség az országgyűlési képviselő és a gyufa között? - ??? - A gyufát büntetlenül meg lehet gyújtani.
1
t
t.555
2017. július 24. 02:23
Két bolha beszélget: - Te mit csinálnál, ha nyernél a lottón? - Hát, először is vennék egy jó nagy kutyát!
1
t
t.555
2017. július 24. 02:21
Egy férfi mondja a barátjának tűnődve: - Ha az a kis bajusz nem lenne, pont úgy néznél ki mint az anyósom... - Nincs is bajuszom! - De neki van...
1
t
t.555
2017. július 24. 02:19
Annak idején Kádár és Brezsnyev vitatkoztak, hogy melyik az erősebb, a bika vagy a tank. Kádár azt mondja, hogy a bika, Brezsnyev azt, hogy a tank. Nem tudják eldönteni, ezért egy próbában egyeznek meg. Szembeállítanak egy magyar bikát és egy orosz tankot, de mielőtt megkezdődne a viadal, Kádár odamegy a bikához és súg neki valamit. Összeugrasztják a bikát és a tankot, és a bika pillanatok alatt összetiporja a tankot. Brezsnyev azt mondja: - Hát ez szinte hihetetlen, ha nem látom, senkinek sem hittem volna el. De azért áruld már el, hogy mit súgtál küzdelem előtt a bikának. - Csak annyit mondtam neki, hogy ezek vitték el 45-ben a teheneket.
1
t
t.555
2017. július 23. 04:41
Hogy kapta Benedek Elek a nevét? - ??? - Anyukája reggel beszólt neki a szobába: "Benn vagy még az ágyban?" Ő meg kiszólt neki: "Benne, de kelek... "
1
t
t.555
2017. július 23. 04:40
- Ki az abszolút rendőr? - ??? - Aki letartóztatja a gyilkos galócát és a lopótököt is!
1
t
t.555
2017. július 23. 04:39
A világtörténelem leghíresebb anyukái: - Kolumbusz Kristóf anyja: "Nem érdekel mit fedeztél fel! Inkább tanulj meg írni!" - Michelangelo anyja: "Miért nem tudsz a falra firkálni, mint más normális gyerek?! Tudod te, milyen rohadt nehéz ezt az irkafirkát lemosni a plafonról?" - Napóleon anyja: "Jól van, ha nem a zubbonyodban rejtegeted a bizonyítványod, akkor mutasd a kezed!" - Abraham Lincoln anyja: "Már megint ez az idétlen cilinder? Miért nem tudsz te is egy baseball sapkát hordani, mint más, normális gyerek?" - Albert Einstein anyja: "Atyám, hogy nézel ki ezen a fényképen?! Nem tudtál volna valamit csinálni a hajaddal? Zselé, hajformázó hab, akármi?" - Thomas Alva Edison anyja: "Persze, hogy büszke vagyok rád, hogy feltaláltad a villanykörtét! De most kapcsold le, és nyomás aludni!" - Petőfi anyja: "Méghogy kardozni, háborúzni?! Menj inkább a féleszű haverjaiddal Ki nevet a végén-t játszani!" - Arkhimédész anyja: "Persze, fizika, mi?! Ha még egyszer kifröcskölöd a vizet a kádból, úgy szájbaváglak, hogy attól koldulsz!"
Móricka megy haza az iskolából és lát egy nyanyát a fán. Megkérdi tőle: - Mi van nyanya? Redbull? - Nem kisfiam... Pitbull.
1
t
t.555
2017. július 22. 02:13
- Jean, maga komornyik? - Igen, uram! - feleli Jean. - Akkor veszek fel egy vidámnyikot is!
1
t
t.555
2017. július 22. 02:12
Egy fickó sétál a sínek mentén, és egyszercsak beszorul a lába a sínek közé. Jön a vonat, fohászkodik a fickó: - Istenem, abbahagyom az ivást, ha kiszabadítod a lábam! Semmi nem történik. - Istenem, abbhagyom az ivást és a dohányzást is, ha segítesz! Semmi. - Istenem, abbahagyom az ivást, a dohányzást és a káromkodást is! Hopp, a fickó lába szabaddá válik, és épp csak el tud ugrani az elsuhanó vonat elől. - Istenem, már nem kell a segítséged, megoldottam egyedül!
1
t
t.555
2017. július 22. 02:09
Az U.S. Air Force pilótái által feljegyzett problémák és megoldások: - A főfutó bal belső gumiköpenye majdnem cserére érett. - A főfutó bal belső gumiköpenye majdnem kicserélve.
- Teszt repülés OK, kivéve, hogy a landoló automatika igen durva. - Landoló automatika nincs a gépen.
- A 2. motor üzemanyag fogyasztása magas. - A 2. motor üzemanyag fogyasztása normális - 1. 3. és 4. motor üzemanyag-fogyasztása alacsony.
- Valami meglazult a műszerfalon. - Valami meghúzva a műszerfalon.
- A jobb főfutón olajszivárgásra utaló egyértelmű bizonyíték. - Bizonyíték eltüntetve.
- A DME hangereje hihetetlenül nagy. - A hangerő beállítva hihetőbb szintre.
- Robotpilóta magasságtartás üzemmódban 50m/perces süllyedést produkál. - Hibát a földön nem sikerült előidézni.
- IFF nem működik. - IFF soha nem működik OFF (kikapcsolt) állapotban.
- Gázkar rögzítő használatakor a gázkar beragad. - Ezért van.
1
t
t.555
2017. július 22. 02:08
A pap, az orvos és a mérnök mindig együtt golfozik. Most is a sorukra várnak, már jó hosszan, ezért megkérdezik az ügyfélszolgálatost, hogy miért kell aznap annyit várni. - Tudják, a közelmúltban volt egy nagy tűz a szomszédban. A tűzoltók órákig küzdöttek, de sikerült megóvni legalább a mi klubházunkat a lángoktól. Sajnos néhányan elvesztették a szemük világát egy robbanás miatt. A vezetőség hálából megengedi nekik, hogy hetente egyszer ingyen játszanak. Mivel vakok, kicsit lassan megy nekik... A pap: - Ó, milyen szomorú. Minden héten fogok értük imádkozni! Az orvos: - Hát ez rettenetes! Van egy szemorvos barátom, majd megkérdezem, tud-e segíteni. A költségeket én vállalom. A mérnök: - Hát, ez tényleg szomorú, de miért nem éjjel játszanak?
1
t
t.555
2017. július 22. 02:07
A kisiskolások ellátogatnak a rendőrségre, hogy megismerkedjenek a rendőrök munkájával. A folyosón a falon lóg egy körözött bűnöző fotója. Móricka odafordul az egyik rendőrhöz: - Tessék mondani, ki az a bácsi ott? - Az egy körözött bűnöző, akit szeretnénk elkapni. - feleli a rendőr. - Hát akkor miért nem fogták el akkor, amikor lefényképezték?
1
t
t.555
2017. július 21. 03:01
- Pistike! A városból B városba 5 óra alatt ér a vonat, nem pedig 3 óra alatt, mint ahogy te számoltad! - Gondolhattam volna... a vonatok mindig késnek pár órát...
1
t
t.555
2017. július 21. 03:01
Idősebb Fradi-szurkoló készülődik az esti meccsre. A felesége nézi, amint férje csupa zöld-fehérbe öltözik. Egyszer csak megszólal: - Apukám, ahogy elnézlek, Te jobban szereted a Fradit, mint engem. - Anyukám, ahogy elnézlek, lassan már az Újpestet is jobban szeretem!
1
t
t.555
2017. július 21. 03:00
A cowboy beül a vadnyugati csehóba. Mellényzsebéből kivesz egy tízcentis kis cowboyt és kiteszi az asztalra. Majd rendel. - Hé Jimmy! - kurjant oda a kicsinek - Emlékszel még a Texasi vonatrablásra? - Az volt aztán a jó muri! Micsoda lövöldözés volt! - lelkendezik a kicsi. - Aztán, Jimmy! Emlékszel-e még, hogy raboltuk ki a Denveri bankot? - Azok voltak ám a szép idők! Látni se lehetett a puskagolyóktól! - Te Jimmy! Emlékszel, amikor szidtad az indián varázsló anyját?
1
t
t.555
2017. július 21. 02:58
Két szőke nő lemegy egy tóra horgászni. Minden nap bérelnek egy csónakot, majd kieveznek a tó közepére. Néhány napig semmit sem fognak, majd a következő nap hirtelen rájuk köszönt a szerencse, és vagy 30 halat emelnek ki a vízből. - Te, jelöld meg ezt a helyet, hogy holnap is ide jöjjünk. Itt nagyon sok hal van, biztos jó kapás lesz holnap is. Másnap ballagnak a tópart felé. - Megjelölted a helyet? - Persze, rajzoltam egy nagy X-et a csónak aljára, így biztos visszatalálunk. Az előbbi szőkenő a földhöz vágja a horgászbotjait. - Te teljesen idióta vagy? A csónak alján jelölted be a helyet? Hát hogy lehetsz ekkora marha? És mi van akkor, ha nem a tegnapi csónakot kapjuk meg?
1
t
t.555
2017. július 21. 02:56
Tanárnő kérdi az iskolában: - Gyerek kinek mi hiányzik otthon? - Nekünk még nincs autónk! - mondja Ferike. - Nekünk még nincs videónk! - kontráz Józsika. - Nekünk már van mindenünk! - böki ki büszkén Móricka. - Tényleg? - Persze! Múltkor hazajött a fater, belehányt a szekrénybe, anyám meg azt kiabálta: "Na, már csak ez hiányzott!"
- Biztos az én fiam a hülyébb!
- Nem az enyém a hülyébb!
Végül fogadnak, elmennek egymáshoz és letesztelik egymás fiát:
- Hé fiam nézd már meg nem vagyok-e ott a buszmegállóban!
A fiú lerohan, megnézi. Közben a másik rendőr megszólal:
- Tényleg a te fiad a hülyébb, az ablakból is meg lehetett volna nézni.
- ???
- A gyufát büntetlenül meg lehet gyújtani.
- Te mit csinálnál, ha nyernél a lottón?
- Hát, először is vennék egy jó nagy kutyát!
- Ha az a kis bajusz nem lenne, pont úgy néznél ki mint az anyósom...
- Nincs is bajuszom!
- De neki van...
- Hát ez szinte hihetetlen, ha nem látom, senkinek sem hittem volna el. De azért áruld már el, hogy mit súgtál küzdelem előtt a bikának.
- Csak annyit mondtam neki, hogy ezek vitték el 45-ben a teheneket.
- ???
- Anyukája reggel beszólt neki a szobába: "Benn vagy még az ágyban?"
Ő meg kiszólt neki: "Benne, de kelek... "
- ???
- Aki letartóztatja a gyilkos galócát és a lopótököt is!
- Kolumbusz Kristóf anyja: "Nem érdekel mit fedeztél fel! Inkább tanulj meg írni!"
- Michelangelo anyja: "Miért nem tudsz a falra firkálni, mint más normális gyerek?! Tudod te, milyen rohadt nehéz ezt az irkafirkát lemosni a plafonról?"
- Napóleon anyja: "Jól van, ha nem a zubbonyodban rejtegeted a bizonyítványod, akkor mutasd a kezed!"
- Abraham Lincoln anyja: "Már megint ez az idétlen cilinder? Miért nem tudsz te is egy baseball sapkát hordani, mint más, normális gyerek?"
- Albert Einstein anyja: "Atyám, hogy nézel ki ezen a fényképen?! Nem tudtál volna valamit csinálni a hajaddal? Zselé, hajformázó hab, akármi?"
- Thomas Alva Edison anyja: "Persze, hogy büszke vagyok rád, hogy feltaláltad a villanykörtét! De most kapcsold le, és nyomás aludni!"
- Petőfi anyja: "Méghogy kardozni, háborúzni?! Menj inkább a féleszű haverjaiddal Ki nevet a végén-t játszani!"
- Arkhimédész anyja: "Persze, fizika, mi?! Ha még egyszer kifröcskölöd a vizet a kádból, úgy szájbaváglak, hogy attól koldulsz!"
- Lelövöm - gondolta Stirlitz.
- Csütörtök - gondolta a pisztoly.
- Mi van nyanya? Redbull?
- Nem kisfiam... Pitbull.
- Igen, uram! - feleli Jean.
- Akkor veszek fel egy vidámnyikot is!
- Istenem, abbahagyom az ivást, ha kiszabadítod a lábam!
Semmi nem történik.
- Istenem, abbhagyom az ivást és a dohányzást is, ha segítesz!
Semmi.
- Istenem, abbahagyom az ivást, a dohányzást és a káromkodást is!
Hopp, a fickó lába szabaddá válik, és épp csak el tud ugrani az elsuhanó vonat elől.
- Istenem, már nem kell a segítséged, megoldottam egyedül!
- A főfutó bal belső gumiköpenye majdnem cserére érett.
- A főfutó bal belső gumiköpenye majdnem kicserélve.
- Teszt repülés OK, kivéve, hogy a landoló automatika igen durva.
- Landoló automatika nincs a gépen.
- A 2. motor üzemanyag fogyasztása magas.
- A 2. motor üzemanyag fogyasztása normális - 1. 3. és 4. motor üzemanyag-fogyasztása alacsony.
- Valami meglazult a műszerfalon.
- Valami meghúzva a műszerfalon.
- A jobb főfutón olajszivárgásra utaló egyértelmű bizonyíték.
- Bizonyíték eltüntetve.
- A DME hangereje hihetetlenül nagy.
- A hangerő beállítva hihetőbb szintre.
- Robotpilóta magasságtartás üzemmódban 50m/perces süllyedést produkál.
- Hibát a földön nem sikerült előidézni.
- IFF nem működik.
- IFF soha nem működik OFF (kikapcsolt) állapotban.
- Gázkar rögzítő használatakor a gázkar beragad.
- Ezért van.
- Tudják, a közelmúltban volt egy nagy tűz a szomszédban. A tűzoltók órákig küzdöttek, de sikerült megóvni legalább a mi klubházunkat a lángoktól. Sajnos néhányan elvesztették a szemük világát egy robbanás miatt. A vezetőség hálából megengedi nekik, hogy hetente egyszer ingyen játszanak. Mivel vakok, kicsit lassan megy nekik...
A pap:
- Ó, milyen szomorú. Minden héten fogok értük imádkozni!
Az orvos:
- Hát ez rettenetes! Van egy szemorvos barátom, majd megkérdezem, tud-e segíteni. A költségeket én vállalom.
A mérnök:
- Hát, ez tényleg szomorú, de miért nem éjjel játszanak?
- Tessék mondani, ki az a bácsi ott?
- Az egy körözött bűnöző, akit szeretnénk elkapni. - feleli a rendőr.
- Hát akkor miért nem fogták el akkor, amikor lefényképezték?
- Gondolhattam volna... a vonatok mindig késnek pár órát...
- Apukám, ahogy elnézlek, Te jobban szereted a Fradit, mint engem.
- Anyukám, ahogy elnézlek, lassan már az Újpestet is jobban szeretem!
- Hé Jimmy! - kurjant oda a kicsinek - Emlékszel még a Texasi vonatrablásra?
- Az volt aztán a jó muri! Micsoda lövöldözés volt! - lelkendezik a kicsi.
- Aztán, Jimmy! Emlékszel-e még, hogy raboltuk ki a Denveri bankot?
- Azok voltak ám a szép idők! Látni se lehetett a puskagolyóktól!
- Te Jimmy! Emlékszel, amikor szidtad az indián varázsló anyját?
- Te, jelöld meg ezt a helyet, hogy holnap is ide jöjjünk. Itt nagyon sok hal van, biztos jó kapás lesz holnap is.
Másnap ballagnak a tópart felé.
- Megjelölted a helyet?
- Persze, rajzoltam egy nagy X-et a csónak aljára, így biztos visszatalálunk.
Az előbbi szőkenő a földhöz vágja a horgászbotjait.
- Te teljesen idióta vagy? A csónak alján jelölted be a helyet? Hát hogy lehetsz ekkora marha? És mi van akkor, ha nem a tegnapi csónakot kapjuk meg?
- Gyerek kinek mi hiányzik otthon?
- Nekünk még nincs autónk! - mondja Ferike.
- Nekünk még nincs videónk! - kontráz Józsika.
- Nekünk már van mindenünk! - böki ki büszkén Móricka.
- Tényleg?
- Persze! Múltkor hazajött a fater, belehányt a szekrénybe, anyám meg azt kiabálta: "Na, már csak ez hiányzott!"