Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
A vak ember nem esik messze a botjától. Jobb egyszer-kétszer gyávának lenni, mint örökre halottnak. Egészségügyi okokból nyugdíjaztak. A főnököm rosszul van tőlem. A sportolás azoknak való, akik nem elég intelligensek a tévénézéshez. A nap tök felesleges: csak akkor világít, amikor úgyis világos van. Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a TV-t. A hazug embert könnyebb utolérni, ha sánta.
1
t
t.555
2017. augusztus 9. 03:35
Egy motoros átkiabál a sisakja alól a másiknak: - Szia. Hogy jutok el a Váci útra? - Tessék? Nem értem - kiabál a másik. - A Váci útra akarok menni - kiabál most már hangosabban. - Jó! Menjél!
1
t
t.555
2017. augusztus 9. 03:34
Egy német, egy francia és egy orosz beszélgetnek az 50-es években: - Nekem egy Mercedes-em van, a feleségemnek egy BMW-je, külföldre pedig lakókocsival járunk - mondja a német. - Nekem egy Peugeot-m, a feleségemnek meg Renault-ja van. Külföldre mi vonattal járunk - mondja a francia. - Nekem egy Moszkvicsom van, a feleségem meg metróval jár - mondja az orosz. - És külföldre mivel jártok? - Leginkább tankkal.
1
t
t.555
2017. augusztus 9. 03:34
- Az okos rendőr, a hülye rendőr, és Hófehérke mennek az erdőben. Találnak a földön egy tízezrest. Melyikük veszi fel? - ??? - A hülye rendőr, mert Hófehérke és az okos rendőr csak a mesékben léteznek!
1
t
t.555
2017. augusztus 9. 03:33
Szülészeten a nővér kérdezi szülés után a kismamát: - Asszonyom, beengedhetem az apukát? - Isten ments! Mindjárt itt a férjem!
1
t
t.555
2017. augusztus 8. 04:04
A tenyérjós rövid transz után azt mondja az ügyfélnek: - Uram, Önre sajnos nagyon ronda halál vár: leszúrják megperzslik, feltrancsírozzák, megdarálják... - Várjon egy percet, leveszem a disznóbőr kesztyűmet!
1
t
t.555
2017. augusztus 8. 04:03
- Ki tudja nekem megmondani, hogy mikor jó a fáról leszedni a gyümölcsöt? - kérdi a tanító néni. A kis Gazsi jelentkezik: - Amikor nincs otthon a szomszéd!
1
t
t.555
2017. augusztus 8. 04:02
Két skót egy étteremben: - Te! Nem túl drága ez a hely? - Hát most nézem én is, hogy egy ásványvíz 2000 forintba kerül! - Te jó ég! Még szerencse, hogy whiskyt rendeltünk!
1
t
t.555
2017. augusztus 8. 04:01
Orvos a betegnek: - Van egy jó és egy rossz hírem. - Kezdje a rosszal, doktor úr! - Ön az Alzheimer kór nevű betegségben szenved, mindent elfelejt. - Te jó ég! És mi a jó hír? - Hogy mire hazaér, elfelejti ezt az egészet. - És mi a rossz hír?
1
t
t.555
2017. augusztus 8. 03:59
Leszerel a meleg katona, búcsút int az egyik tisztnek is: - Viszlát, szépségem! Mire a tiszt felháborodottan: - Mi az, hogy viszlát, szépségem?! Nem látja a vállamon a sok csillagot? - Jól van, akkor viszlát, csillagom!
1
t
t.555
2017. augusztus 7. 04:46
A skót táviratot akar feladni: - Szeretnék küldeni egy táviratot a barátomnak, amelyben értesítem, hogy holnap érkezem. Mennyibe kerülne ez? - 20 penny szavanként, az aláírás ingyenes. - Rendben! Írja akkor, hogy: "Üdvözlettel. Aláírás: Barátod-Joe-holnap-este-8-kor-érkezik."
1
t
t.555
2017. augusztus 7. 04:45
- Mondja, hogy mer maga a feleségem előtt böfögni? - Ó, bocsánat, nem tudtam, hogy övé az elsőbbség...
1
t
t.555
2017. augusztus 7. 04:45
Pistike osztályfőnöke beírja az ellenőrzőjébe: "A gyerek büdös! Fürdetni!" Pistike apukája visszaírja: "Ne szagolgassa! Tanítsa!"
1
t
t.555
2017. augusztus 7. 04:44
- Hogy hívják a cigány ügyvédet? - ??? - Dr. Putricelli.
1
t
t.555
2017. augusztus 7. 04:44
- Hogyan ismerjük fel a szőke iskoláslányt? - ??? - Amikor a tanár letörli a táblát, a lány kiradírozza a füzetét.
1
t
t.555
2017. augusztus 6. 02:07
Az első világháborúban három tiszt azzal jelentkezett az alezredeshez, hogy szereljék le őket. - Maga miért akar leszerelni? - kérdezi az elsőt. - Jelentem, gyomorbeteg vagyok! - Fél gyomorral is szolgálunk a hadseregben! - szól a rövid válasz. - És maga? - kérdezi a másodikat. - Jelentem, tüdőbeteg vagyok. - Fél tüdővel is szolgálunk a hadseregben! - hangzik a válasz. - Hát maga? - kérdezi a harmadikat. - Jelentem, hülye vagyok. Az alezredes éppen kezdte volna a szokásos mondókáját, majd a felénél megállt és elgondolkodott... - Leszerelni!
1
t
t.555
2017. augusztus 6. 02:06
- Miért gyújtja fel minden évben a tűzoltó a kutyáját? - Mert a törzskönyvébe az van írva, hogy évente kötelező oltás.
1
t
t.555
2017. augusztus 6. 02:06
Egy hatalmas katonai teherszállító repülőgépet kísér két vadászgép. A pilóták rádión keresztül beszélgetnek egymással unaloműzésként. A vadászpilóták elkezdenek mindenféle műrepülő gyakorlatokat végezni. Egyikük átszól a teherszállító gép pilótájának: - Látod, pupák, mire jók ezek a kis madarak? A nagy gép pilótája visszaszól: - Ugyan már, ez semmi. Most én jövök, ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni! A két vadászgép hátrébb húzódik, várják a mutatványt, de a nagy gép rendületlenül repül tovább. Öt perc múlva a pilóta beleszól az éterbe: - Na, láttátok? - Nem láttunk semmit. Miért, mit csináltál? - Lássuk csak: robotpilótára kapcsoltam, felálltam, kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét, és hátramentem a klotyóba...
1
t
t.555
2017. augusztus 6. 02:04
Hol voltál ilyen sokáig, Pistike? - Fociztunk a Zolikával. - De hát a Zolikának se keze, se lába nincsen! - Igen, nyertem is 7:0-ra.
1
t
t.555
2017. augusztus 6. 02:04
- Jean! Miért szorít ennyire ez a cipő? - Talán azért, mert bent maradt a nyelve, uram. - Jó, de ha kidugom a nyelvemet, akkor is szorít.
Jobb egyszer-kétszer gyávának lenni, mint örökre halottnak.
Egészségügyi okokból nyugdíjaztak. A főnököm rosszul van tőlem.
A sportolás azoknak való, akik nem elég intelligensek a tévénézéshez.
A nap tök felesleges: csak akkor világít, amikor úgyis világos van.
Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a TV-t.
A hazug embert könnyebb utolérni, ha sánta.
- Szia. Hogy jutok el a Váci útra?
- Tessék? Nem értem - kiabál a másik.
- A Váci útra akarok menni - kiabál most már hangosabban.
- Jó! Menjél!
- Nekem egy Mercedes-em van, a feleségemnek egy BMW-je, külföldre pedig lakókocsival járunk - mondja a német.
- Nekem egy Peugeot-m, a feleségemnek meg Renault-ja van. Külföldre mi vonattal járunk - mondja a francia.
- Nekem egy Moszkvicsom van, a feleségem meg metróval jár - mondja az orosz.
- És külföldre mivel jártok?
- Leginkább tankkal.
- ???
- A hülye rendőr, mert Hófehérke és az okos rendőr csak a mesékben léteznek!
- Asszonyom, beengedhetem az apukát?
- Isten ments! Mindjárt itt a férjem!
- Uram, Önre sajnos nagyon ronda halál vár: leszúrják megperzslik, feltrancsírozzák, megdarálják...
- Várjon egy percet, leveszem a disznóbőr kesztyűmet!
- Amikor nincs otthon a szomszéd!
- Te! Nem túl drága ez a hely?
- Hát most nézem én is, hogy egy ásványvíz 2000 forintba kerül!
- Te jó ég! Még szerencse, hogy whiskyt rendeltünk!
- Van egy jó és egy rossz hírem.
- Kezdje a rosszal, doktor úr!
- Ön az Alzheimer kór nevű betegségben szenved, mindent elfelejt.
- Te jó ég! És mi a jó hír?
- Hogy mire hazaér, elfelejti ezt az egészet.
- És mi a rossz hír?
- Viszlát, szépségem!
Mire a tiszt felháborodottan:
- Mi az, hogy viszlát, szépségem?! Nem látja a vállamon a sok csillagot?
- Jól van, akkor viszlát, csillagom!
- Szeretnék küldeni egy táviratot a barátomnak, amelyben értesítem, hogy holnap érkezem. Mennyibe kerülne ez?
- 20 penny szavanként, az aláírás ingyenes.
- Rendben! Írja akkor, hogy:
"Üdvözlettel. Aláírás: Barátod-Joe-holnap-este-8-kor-érkezik."
- Ó, bocsánat, nem tudtam, hogy övé az elsőbbség...
"A gyerek büdös! Fürdetni!"
Pistike apukája visszaírja:
"Ne szagolgassa! Tanítsa!"
- ???
- Dr. Putricelli.
- ???
- Amikor a tanár letörli a táblát, a lány kiradírozza a füzetét.
- Maga miért akar leszerelni? - kérdezi az elsőt.
- Jelentem, gyomorbeteg vagyok!
- Fél gyomorral is szolgálunk a hadseregben! - szól a rövid válasz.
- És maga? - kérdezi a másodikat.
- Jelentem, tüdőbeteg vagyok.
- Fél tüdővel is szolgálunk a hadseregben! - hangzik a válasz.
- Hát maga? - kérdezi a harmadikat.
- Jelentem, hülye vagyok.
Az alezredes éppen kezdte volna a szokásos mondókáját, majd a felénél megállt és elgondolkodott...
- Leszerelni!
- Mert a törzskönyvébe az van írva, hogy évente kötelező oltás.
- Látod, pupák, mire jók ezek a kis madarak?
A nagy gép pilótája visszaszól:
- Ugyan már, ez semmi. Most én jövök, ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni!
A két vadászgép hátrébb húzódik, várják a mutatványt, de a nagy gép rendületlenül repül tovább. Öt perc múlva a pilóta beleszól az éterbe:
- Na, láttátok?
- Nem láttunk semmit. Miért, mit csináltál?
- Lássuk csak: robotpilótára kapcsoltam, felálltam, kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét, és hátramentem a klotyóba...
- Fociztunk a Zolikával.
- De hát a Zolikának se keze, se lába nincsen!
- Igen, nyertem is 7:0-ra.
- Talán azért, mert bent maradt a nyelve, uram.
- Jó, de ha kidugom a nyelvemet, akkor is szorít.