Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Köszi, nagy vagy! Egyedül az a kár hogy az Irodai pillangók most sincsen ezek között, mert hiába te fordítottad azt is, az mégsem a te neved alatt fut.
Amúgy tudom, telhetetlen vagyok, szóval ha úgy érzed most jogosan érzed azt, hogy az ember a kisujját mutatja, aztán meg... 😀
Nem tudom, meddig tart még a kijárási korlátozás, jelen állapot szerint március 1-ig. Én azzal tudok a kedves olvasók szórakoztatásához hozzájárulni, hogy addig is ingyen letölthetőek könyveim: https://www.smashwords.com/profile/view/PavlovUrasag
Megoldások több, mint méltányos..a VIP tagságot köszönöm, megtisztelő! Főleg, hogy valójában nem önök tehetnek arról ami történt. Köszönöm a gyors és korrekt eljárást üdv Edy
Elnézést a kényelmetlenségért, a kifogásolt történetet természetesen áthelyeztük az ingyenesen elérhető részbe, átírtuk az író nevét a tiedre, az elkövetőtől megvontuk az érte kapott VIP tagságot, és ezt a te regisztrációdra jóváírtuk.
Hosszú ideje nem jártam az oldalon, de a mai belépésemkor meglepődve találkoztam saját írásommal Kitty69 neve alatt. A történetet a tortenetek.hu oldalra töltöttem fel, lassan egy hónapja, ahol 2019.10.04.-én jelent meg. Nyilván nem egy Dosztojevszkij, vagy egy Hemingway.. de nem is Kitty69 'alkotása'. Ilyenkor mi a helyzet? Errefelé nem illik feltüntetni a történet eredetét? Mivel a VIP szekcióban jelent meg, külön bosszantó.. azért töltöttem fel oda és nem ide, mert nem kívántam fizetős tartalomként 'publikálni'.. A javaslatom annyi, hogy vagy tegyétek ingyenessé..vagy töröljétek.
2013. május 6.án egy Fallible nevű fordító közzétette a Limonádé című művét, melyet azóta sem folytatott. Ha esetleg lenne rá lehetőségem, akkor folytathatom én magam? Előre is köszönöm a választ!
Nagyon örülök, hogy újra kezdted, mert nagyon szeretem a fordításaid.Különösen a Kalevra sorozatot, és azt folytatni fogod e, nagyon szépen megköszönöm ha igen.
Nem gondolkodtál el azon, hogy más oldalon is közzé tedd a munkáidat nem csak itt? Esetleg képregénynél a szerkesztési hibáidat is és így lehetne talán orvosolni. Legalább egy munkát levenne a válladról.
Hát ez gyors volt :] már elkezdtem 25-éve,tehát most nem kezdem el újra... (hmm.. nem kéne a reggelt egy vodkával kezdenem🙂 😀 Hamarosan jön egy új kis sztorim, ami egy szexis kis nőről és a nagy,nagyon nagy kutyájáról szól 😀 😀
Reggel van.Minden kedves írónak és olvasónak a lehető legjobbakat kívánom.Én kiszállok,jó olvasgatást,de néha nézetek rá az órára,mert 10-év úgy elmegy hogy nem veszed észre.25-vagyok,ma kezdem meg igazi életem.
Amúgy tudom, telhetetlen vagyok, szóval ha úgy érzed most jogosan érzed azt, hogy az ember a kisujját mutatja, aztán meg... 😀
Dolgozok a Betti(ke) történet folytatásán, időnként jó lenne valakivel konzultáltani, esetleg valakinek van kedve?
Megoldások több, mint méltányos..a VIP tagságot köszönöm, megtisztelő!
Főleg, hogy valójában nem önök tehetnek arról ami történt. Köszönöm a gyors és korrekt eljárást
üdv
Edy
Elnézést a kényelmetlenségért, a kifogásolt történetet természetesen áthelyeztük az ingyenesen elérhető részbe, átírtuk az író nevét a tiedre, az elkövetőtől megvontuk az érte kapott VIP tagságot, és ezt a te regisztrációdra jóváírtuk.
Még egyszer elnézést kérünk a kényelmetlenségért!
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Hosszú ideje nem jártam az oldalon, de a mai belépésemkor meglepődve találkoztam saját írásommal Kitty69 neve alatt.
A történetet a tortenetek.hu oldalra töltöttem fel, lassan egy hónapja, ahol 2019.10.04.-én jelent meg. Nyilván nem egy Dosztojevszkij, vagy egy Hemingway.. de nem is Kitty69 'alkotása'.
Ilyenkor mi a helyzet? Errefelé nem illik feltüntetni a történet eredetét? Mivel a VIP szekcióban jelent meg, külön bosszantó.. azért töltöttem fel oda és nem ide, mert nem kívántam fizetős tartalomként 'publikálni'..
A javaslatom annyi, hogy vagy tegyétek ingyenessé..vagy töröljétek.
Üdvözlettel, Edy2005
Elnézést, pótoltuk. 🙂
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
Olyan kérésem lenne, hogy a Limonádé első részét tegyék a második rész mellé!
Köszönöm szépen! 🙂
Tekintettel az eltelt időre - és így a fordítás eredeti fordító általi folytatás esélyére - nyugodtan folytasd, örömmel látnánk. 🙂
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
2013. május 6.án egy Fallible nevű fordító közzétette a Limonádé című művét, melyet azóta sem folytatott. Ha esetleg lenne rá lehetőségem, akkor folytathatom én magam? Előre is köszönöm a választ!
Nem gondolkodtál el azon, hogy más oldalon is közzé tedd a munkáidat nem csak itt?
Esetleg képregénynél a szerkesztési hibáidat is és így lehetne talán orvosolni. Legalább egy munkát levenne a válladról.
Üdv: axelley